- 17 Ağustos 2009
- 44.194
- 33.307
- 3.448
Kuzey Kıbrıs'da oynanmalı kupa finalleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasakmışKuzey Kıbrıs'da oynanmalı kupa finalleri.
Severiz kolpayıKolpa haber yav
fb ye 5 atsak bu kadar keyiflenmezdim valla. o kadar mutluyum ki şu rekabet ve kavgamızda bile hassas noktamızda bulusabildiğimiz için gerisi çok mühim değil. bu yavsak ırktan medet umanında gelmişini geçmişini.Gecesinde araplara koyduğumuz bir sabah ne kadar güzel
Ben doğrudan bunun gerçek olduğuna inanıyorum, başından beri süreç o şekilde ilerlediBazen derler ya Şeytan’ın Avukatlığını yapıyorum diye.
Heh işte ondan yapıyorum şu an,
Her şey anlaşıldı, tüm akış kulüplerle birlikte belirlendi.
Sonra Fenerbahçe 1 veya 2 gün kala izin verilmeyeceğini bildiği halde “Atatürk tişörtüyle çıkacağız” diye talepte bulundu.
Organizasyon komitesi ve TFF bu noktada öngörüsüz davranarak reddetti.
Ardından medyada bunun yaygarası koparıldı. Koparan kişi de ne tesadüftür ki Yağız. Ve İstiklal Marşı, Türk Bayrağı yasağı olduğunu, Suud Marşı okunacağı gibi dezenformasyon yapılasak sunuldu. Çünkü sadece Atatürk tişörtü denseydi bu yeterince ciddiye alınmazdı diye düşünüldü muhtemelen.
Ali Koç geldi Atatürk yoksa biz de yokuz dedi ve sonuç olarak muhalif kanalların da mal bulmuş mağribi gibi saldırması ile iş alevlendi ve kupa erteletildi.
TFF tüm Türkiye’nin gözünde beceriksiz hatta Arap sevdalısı ve Atatürk düşmanı olarak tescillendi.
Son 20 gün içinde yapılanlarda olduğu gibi hissiyatım TFF’yi planlı bir şekilde köşeye sıkıştırmışlar. Bunu yumruk olayında da, İstanbulspor olayında da hissettim.
Ha bu emir kulu TFF’nin beceriksiz, Atatürk düşmanı Arapların …. olduğu gerçeğini değiştirmez
Bence de bu işin arka yüzü büyük ihtimal böyle. Salı günü tff ye bildirmiş malum takım, onlar öyle yapınca bizimkiler bizim de hakkımız diye biz de yapacağız dedi kesin. Fırıldak bilerek maça 3 gün kala yaptı böyle birşey ya maç oynanmasın istiyordu ya da başka bir planı vardı. Bunlar ülkenin beka sorunu derken boşa konuşmuyordu insanlarBazen derler ya Şeytan’ın Avukatlığını yapıyorum diye.
Heh işte ondan yapıyorum şu an,
Her şey anlaşıldı, tüm akış kulüplerle birlikte belirlendi.
Sonra Fenerbahçe 1 veya 2 gün kala izin verilmeyeceğini bildiği halde “Atatürk tişörtüyle çıkacağız” diye talepte bulundu.
Organizasyon komitesi ve TFF bu noktada öngörüsüz davranarak reddetti.
Ardından medyada bunun yaygarası koparıldı. Koparan kişi de ne tesadüftür ki Yağız. Ve İstiklal Marşı, Türk Bayrağı yasağı olduğunu, Suud Marşı okunacağı gibi dezenformasyon yapılasak sunuldu. Çünkü sadece Atatürk tişörtü denseydi bu yeterince ciddiye alınmazdı diye düşünüldü muhtemelen.
Ali Koç geldi Atatürk yoksa biz de yokuz dedi ve sonuç olarak muhalif kanalların da mal bulmuş mağribi gibi saldırması ile iş alevlendi ve kupa erteletildi.
TFF tüm Türkiye’nin gözünde beceriksiz hatta Arap sevdalısı ve Atatürk düşmanı olarak tescillendi.
Son 20 gün içinde yapılanlarda olduğu gibi hissiyatım TFF’yi planlı bir şekilde köşeye sıkıştırmışlar. Bunu yumruk olayında da, İstanbulspor olayında da hissettim.
Ha bu emir kulu TFF’nin beceriksiz, Atatürk düşmanı Arapların …. olduğu gerçeğini değiştirmez
Tff 26 Ocak'ı düşünüyormuş. 2 iç saha maçımızın arasına denk geliyor