⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Normalde bir insan 30 yaşına gelince fanatiklik dozu azalmaya, 35 yaşına gelince iş güç derken çaptan düşmeye başlar.

Ama bu Fenerbahçe öyle illet bir camia ki kinimizi hep diri tutuyor.

Bu kadar adilik yapıp, üzerine onlar yaptı diye ağlayan, hem yalancı, hem şikeci, hem yüzsüz, hem çirkef bir camia yoktur dünyada. Hepsi ayrı ayrı var, ama hepsini bir bünyede eriten tek camialar. Tebrik ediyorum.

20 yaşında ne kadar fanatiksem, 35'e merdiven dayadım öyleyim hatta daha da fanatiğim sayelerinde.
35 yaşından bildiriyorum. haklısın. Beter ol şikebahce

Normalde bir insan 30 yaşına gelince fanatiklik dozu azalmaya, 35 yaşına gelince iş güç derken çaptan düşmeye başlar.

Ama bu Fenerbahçe öyle illet bir camia ki kinimizi hep diri tutuyor.

Bu kadar adilik yapıp, üzerine onlar yaptı diye ağlayan, hem yalancı, hem şikeci, hem yüzsüz, hem çirkef bir camia yoktur dünyada. Hepsi ayrı ayrı var, ama hepsini bir bünyede eriten tek camialar. Tebrik ediyorum.

20 yaşında ne kadar fanatiksem, 35'e merdiven dayadım öyleyim hatta daha da fanatiğim sayelerinde.
O kadar haklı, doğru bir mesaj ki Alpay.
Futbola olan ilgimi mecburen azaltıyorum ama bu adi, çirkef, yüzsüz camia insanı tekrar futbola çekiyor beni hem de kinle, nefretle dolmuş şekilde.

Kendilerini avrupa takımı ilan ediyorlar. Avrupa takımı isen 3 günde bir maç oynamaya alışık olacaksın.

Fenerbahçe’nin Nisan ayı fikstürü;

🏟️ Adana Demirspor (3 Nisan)
✈️ Galatasaray (7 Nisan)
✈️ Olympiakos (11 Nisan)
🚎 Karagümrük (14 Nisan)
🏟️ Olympiakos (18 Nisan)
✈️ Sivasspor (21 Nisan)

️ Galatasaray (7 Nisan)
️ Olympiakos (11 Nisan)
Karagümrük (14 Nisan)
🏟️ Olympiakos (18 Nisan)
️ Sivasspor (21 Nisan)

Bize neden uçarak geliyor memedof?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adana Demirspor (3 Nisan)
Galatasaray (7 Nisan)
Olympiakos (11 Nisan)
Karagümrük (14 Nisan)
Olympiakos (18 Nisan)
Sivasspor (21 Nisan)

tapatalk_1472587726021.webp

Oynanabilecek başka uygun tarih yok. 24 Nisan desek, kendileri için daha kötü. Yarı finale kalırlarsa Mayıs ayında keza. Lig bitiminde de saçma olur, MT programı vardır zaten. Olmayacağını biliyorlar da mağduriyet ve olası yenilgiye mazeret uydurmak niyetindeler...

Oynanabilecek başka uygun tarih yok. 24 Nisan desek, kendileri için daha kötü. Yarı finale kalırlarsa Mayıs ayında keza. Lig bitiminde de saçma olur, MT programı vardır zaten. Olmayacağını biliyorlar da mağduriyet ve olası yenilgiye mazeret uydurmak niyetindeler...
Biz hangi Avrupa deplasmanindan sonra Mersin'e seyahat ettik bu sene, onu bir arastirsinlar derim.
Bu mac icin lig ertelendi zaten. Utanmaz adamlar hala konusuyor.

Sürekli ağlayan bir rakiple mücadele etmek çok beter bir şey.

✈️ Galatasaray (7 Nisan)
✈️ Olympiakos (11 Nisan)
🚎 Karagümrük (14 Nisan)
🏟️ Olympiakos (18 Nisan)
✈️ Sivasspor (21 Nisan)

Fb'in Nisan fikstürüne, 28 Nisan iç saha Bjk derbisini de ekleyelim.

26 günde 7 maç oynayacaklar. 3,7 günde 1 maç neredeyse.

GS:

Hatayspor - (3 Nisan)
Fb - (7 Nisan)
Alanyaspor D - (14 Nisan)
Pendikspor - (21 Nisan)
Adana Demirspor D - (28 Nisan)

Biz ise 5 maç oynayacağız. Hatay maçına 14 gün falan dinlenmiş çıkıp, Fb maçından sonra ise genelde hep birer hafta dinleneceğiz.

maçtan çekilebilirler oynamak istemiolarsa
Ali Göt bizden beka sorunu malum klüp falan diyip favor beklemesin
Valla ben ertelensin isterdim büyüklük bizde kalsın diye ama adam o kadar hakaret etti klübe ve taraftarlara bir de utanmadan günü değişsin diyebilecek kadar yüzsüz 1 insan

Mac ertelenmeyecek ve gsnin istedigi oluyor diyecek kerhane mahsulu!! :asd:

Lakabı şeytan olan bir aklı evvelin algısıyla erteletilmeye çalışılan maç.

Galatasaray üstelik böyle kıytırık bir kupada da değil. CL’de Çeyrek final maçına çıkarken maçları erteleniyor muydu?

Yine farklı bir sezon şampiyonlar ligi son 16 turunda Chelsea ile oynarken 4 gün önce Beşiktaş maçı vardı, ertelendi mi? Hayır.

Yine Avrupa Ligi son 32’de Lazio maçı arasında Trabzonspor maçı vardı ertelendi mi?

Çok değil 2 sezon önce Avrupa ligi son 16 turunda ilk maçta üstelik umutlu bir skor almışken ilk maçtan 4 gün sonra, ikinci maçtan 3 gün önce oynanacak beşiktaş maçı ertelendi mi? Hayır! Ki bjk maçında Feghouli sakatlanmış, Barça rövanş maçında oynayamamıştı.

Sanki o hafta normal lig maçı yoktu da Süper kupa maçı sonradan dahil edildi diye tribe giriyorlar. Lig maçı yerine süper kupa oynanacak işte

maçı 10 nisan'a ertele @tff

Geri
Üst Alt