⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal da toplantıda oyuncularımıza hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi.

Utanmıyor da namussuz herif ya.

Bizim futbolcular maç boyu fenerli taraftarı kışkırtsın sahaya atlasınlar bir güzel dövelim ağız burun kıralım kung fu hareketleri çekelim nasıl olsa 1 maç ceza veriyorlar ya da ceza vermiyorlar.

Ben olsam mac baslayinca 1 dakika hareket etmem sonra da cekilirdim.

akp belediyesi olmayan yerde de yıkalım bunları

Cezalar tetbirsiz geldigine göre ne ligden nede bu mactan cekilirker, o vakit bunlara bir osmanli tokati atma zamani geldi.

Neyi kaçırdık?
"Fenerbahçe futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

"Fenerbahçe futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.
Ya ne demezsiniz ne haksızlıklar ama. Haram puanlar, hissiyatimsi kararlar, son dakika penaltılar, çıkmayan kırmızı kartlar sonra herkes bize karşı.

Bunlar ceza almadıkça daha da kuduracaklar.

O değilde haksızlık dedikleri şeyler nelerdir söyleyin dense ne diyecekler merak ediyorum !

O değilde haksızlık dedikleri şeyler nelerdir söyleyin dense ne diyecekler merak ediyorum !
3 temmuz
Otobüs kurşunlanma
Hakem operasyonlarıyla şampiyonluklar kaybetme

Bazen fetö,bazen derin devlet,bazen iktidar,bazen m.ağar,bazen derin gs,bazen masonlar,bazen tff (değişiyo sürekli) tarafından şampiyon yapılmadıklarına inanıyolar

Geri
Üst Alt