Eren Yıldırım
Sarı Üye
- 14 Ocak 2023
- 823
- 487
- 408
bi kere de Zaha - Ziyech - Tete çıksak önlerinde de Bakambu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantiken öyle olması lazım öyledir ama zaten gidecek Türk sayısı kısıtlı stad full dolmayacaktırBU TARZ MACLARDA TRİBUN YARİ YARİYA Mİ AYRILIYOR 5. SORUSUM BİLEN YOK MU![]()
BU TARZ MACLARDA TRİBUN YARİ YARİYA Mİ AYRILIYOR 5. SORUSUM BİLEN YOK MU![]()
Evet rtasBU TARZ MACLARDA TRİBUN YARİ YARİYA Mİ AYRILIYOR 5. SORUSUM BİLEN YOK MU![]()
Oglen yazdim ya. Herkes kosacagi icin Kazim'in aciklarini kapanabilir. BAY'i onde press gucu icin kullanmak lazim. Sadece Kerem D.'den emin degilim. Geriden herkesi gorup pas atmak daha rahat.Neyse tek tek futbolcu topicine yazmayayim
Muslera
Boey Nelsson Abdul Kazim
Torreira Kaan
BAY Kerem D. Kerem A
Bakambu
Sağ ve sol kanadı farklı bir profil yapmamız lazım bir taraf çizgide giderken diğer taraf içe doğru oynamalı aynı profil olunca sıkıntı oluyor. Kerem'in ilk çıktığı maçlarda sağ kanatta oynayabiliyordu oraya hayır diyeceğini sanmam 10 numaradan daha fazla katkı verebilir.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Kerem - Demirbay - Zaha
Bakambu(Icardi)
İkisi de olur bana fark etmez biri çizgiye bassa yeter.bence tam tersi zaha sağda oynamalı
kerem soldan çapraz koşu atıp tekrar yerine dönüyor ve baya sızma yapabiliyor
zaha ise artık sağa çalım atıp burma konusunda eskisi kadar çabuk değil
sağ kanatta çizgide yardıra yardıra gider belki zaha fizik gücüyle
İkisi de olur bana fark etmez biri çizgiye bassa yeter.
Çabuk burayı terketRakip kalemize en son dolar 14ken sut cektigi icin kaleciye gerek duymadim