⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

bide maçı 21.30'da koymak nedir uzama ihtimali penaltılar vs 1'de biter

koysana 19.00'a kardeşim kupayı alıp tüm gece kutlayalım

Kupa seramonisi olmama kupa verilmeme gibi bir durum yok dimi ?
Maç tamamlanmazsa 6 kişi kalma yada çekilme tarzı olursa seremoni olmayacak Tff tescil bekleneceği için ama bu çokta önemli değil bence. Temsili bir şey de yapılabilir orada asıl amaç gelen kişileri mağdur etmemek için bir organizasyon yapmamız olur artık antrenman, maç başlarken seremoniye çıkacak çocukları da alarak mink yarışma, maç tarzı bir şey bilemem ne olur ama yaparsak iyi olur.

* u19 çocuklarının fenerli yöneticilerin kendi şahsi meselelerine alet edilmesi onların futbol kariyeri açısından çok kötü oldu
* bu çocuklar icardi'ye yanaşıp formasını veya imzasını istemelerine engel olunması da kötüdür . şahsen u19 cimbomlu çocukların fenerli topçulardan imza veya forma istemesine ben hiç garip veya eleştirel bakmıyorum .
* bu çocuklar açısından tek iyi taraf urfa seyahati yapıp yemek yeyip cimbomlu yıldızları yakından görmeleri olacaktır.
* sun tzu okumamış bunlar. kupada yapacağın hamleleri önceden bildirmen tamamen stratejik hatadır. şahsen böyle bir prostesto yapmaya karar versem asla ne yapacağımı açıklamazdım . birdenbire ekranlarda şok etkisi oluştururdum şimdi herkes geyik yapıp dalga geçiyor. neyse ki kafaları çalışmıyor :)
* yoğun maç tempomuz var deyip erteleme istemek profesyonellikten uzaktır. avrupa takımları 3 günde 1 maç yapıyor kimse de ağzını açmıyor.

O kadar büyüğüz ki rakip sahaya çıkmaya bile cesaret edemiyor.
Protesto falan o işleri geçecekler.
Bizim için hava hoş. Kupamızı müzemize götürür, Alanya maçı hazırlıklarına geçeriz.

Şikecilerin yaptığını başka bir takım yapsa şike var diye bağırır bu ananas. Beşiktaş filan adam olsa bunun üzerinde tepinirim ama adam değil

Geri
Üst Alt