Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.619
- 12.080
- 808
Kimse kusura bakmasın ama eğrisi doğrusunu bulmuş.Hakim Ziyech, Fenerbahçe maçının geniş kadrosundan çıkartıldı. (Kaya Temel)
Afrika Kupası için yatışa geçmiş olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse kusura bakmasın ama eğrisi doğrusunu bulmuş.Hakim Ziyech, Fenerbahçe maçının geniş kadrosundan çıkartıldı. (Kaya Temel)
Okan buruk dinlendirmedigi için o hale gelecek yakindaşımarık gs taraftarına bak.
icardi'ye enis draguş muamelesi yapıyor :/
Şunu göndersinler cidden. 1 maç oynuyor 2 maç ortalıkta yokHakim Ziyech, Fenerbahçe maçının geniş kadrosundan çıkartıldı. (Kaya Temel)
yok bir tane daha var onun olması için kapanması gereken şeyUtanmazlar sürüsü. Bu kulüp kapandığı gün ülke 50 yıl ileri gider
Ulan hiç skor tutturdugun oldu mu senin.2-0 tiklatiriz reis sence ?
Seni spor müdürü yapanı... organize kötülük bu işte
Katılıyorum Arabistan'da kalsın. Ne la bu 1 oynuyor 3 oturuyor.Şunu göndersinler cidden. 1 maç oynuyor 2 maç ortalıkta yok
ağrılarım var demiş D:
Hangi Arap oyuncudan Hayır gördük ki bundan görelim artık su disiplinsiz Arapları almayın su takıma !Katılıyorum Arabistan'da kalsın. Ne la bu 1 oynuyor 3 oturuyor.
Skor tutturduğu çok oldu ama aralarında en efsane olan bu tahmini bence.Adam gol dakikasını da bildiUlan hiç skor tutturdugun oldu mu senin.
Nostdramus nostdaramusogluSkor tutturduğu çok oldu ama aralarında en efsane olan bu tahmini bence.Adam gol dakikasını da bildi
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
2 gün oturup beraber brain storming yapmalılardı çözüm bulmak için. Zaten ben Okan Buruk'un bu isi becerebilecegine inanmamaya basladim. Otorite eksikligi var gibi. Besiktas macini kazanamazsa ipi sallanir gibi.www.gscimbom.com.tr
Tamam abi almamHangi Arap oyuncudan Hayır gördük ki bundan görelim artık su disiplinsiz Arapları almayın su takıma !
Ziyech çok önemli bir kayıp aksine eksikliği bizim için daha iyi olur kadro yaparken bile adını yazmadığım adamı 11'de görmek istemem.Fener yan toplarda zayıf geçen maç bile çok fazla kafa topu fırsatı çıkmıştı çok fazla duran top yakaladık o yüzden Kaan'ı mutlaka oynatmak lazım.
Aynı şekilde sekenlere vurması ve oyunu yönetmesi için Demirbay'ı öne atabiliriz hem Zaha hem Kerem'i besler aynı zamanda ceza sahasına koşularında gol de atabilir. Fiziksel olarak iyi durumda orta sahayı direk kazanmış oluruz.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira - Kaan
Zaha - Demirbay - Kerem
Icardi