Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.498
- 91.561
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yel feramuz kayalardan toz alır. onun ancak tozunu alabilirlerson dakika feramuz kayalar gözaltına alınmıştır
Sebo reis için kendini feda eden buyuk cimbomluyu kutlarımson dakika feramuz kayalar gözaltına alınmıştır
Ek olarak @Sami Karakoç var.Gelin izmire abiler mis gibi Atatürk var Alsancak stadı var sokarım arabınada çölünüde
Kupa finali gibi özel maçlarda olmalıBu bir gelenektir aidiyettrir her zaman her koşulda her yerde olmalı hocam
Bizim pasif başkanı yine ketenpereye getirmişler.bu iş selo,firıldak,siyaset yapımıOrganizasyonu buraya alanlar Türklük konusunda bu entarili goblinlerle mutabık zaten. O sebeple bu dönen tiyatroyu anlamadım. Biz kulüp olarak başından bu işi asla kabul etmemeliydik. Bir kupa bu milletin şerefinden daha mühim değildir.
Valla reis her noktada her yerse bayrakta atamın imzasıda istiklal marşında andıda olmalı böyle böyle düzenleye düzenleye Türkiye’nin genlerini bozuyorlar mümkünse eski sistem devam edelim biz böyle iyiyizKupa finali gibi özel maçlarda olmalı
Ufak tefek uyduruk kıytırık maçlarda olmamalı görüşündeyim
Köklü bir gelenek de değil ayrıca, 90'larda başlamış bir şey
Şampiyonun ertesi sezon formasına koymaya hak kazandığı bayrak olayı da düzenlenmeli
ZTK'yı kazananla şampiyonun bayrağı bir olmamalı. Bayrak sadece şampiyona özel bir şey olmalı
Hiç sanmıyorum. Çok seviyor malum kesim onları
Vallaha mis gibi stadlarımız var abi bziim ne işimiz var Arap’la deveyle kumla falanEk olarak @Sami Karakoç var.
ortalığı yatıştır dostumGERGİNLİK ve REHAVET bize yaramaz!!!
Akşam Mertens ve Demirbay'ın maçı alması lazımortalığı yatıştır dostum
maç bizim diye bu olaylar çıktı zatenAkşam Mertens ve Demirbay'ın maçı alması lazım