⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Bizim için angarya bir maç. Ama fenerliler için çok önemli. Bu maçı alıp kısa yoldan 100. yılın en büyüğü olmayı planlıyorlar. Yani bizden daha fazla istiyorlar maçı.

Arap marsi da okunacakmis diyor

Ayrica Atatürk pankarti da yasak diyor

Geldi çattı Kupa günü demek. Uzun konuşmalara gerek yok. Haftasonu herkes rakipte hiçbir şey olmadığını hatta üstümüze gelemeyecek kadar korkak olduklarını görmüş oldu. Biz çok daha kaliteli ve güçlü bir takımız. Sanchez yoksa Nelsson, Ziyech efendi yoksa Tete var. Akşam Icardi ve 2 Kerem'e çok güveniyorum. Boey ve Torreiranın da enerjisine çok güveniyorum. Tete ve Zaha da artık tam zamanı diyorum. Başarılar Kupa Beyi Galatasarayım
20231229_115132.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iki taraf da geri adim atamiyor

Biz maca cikmiyoruz dedigimiz an fener den ses cikmaz ve biz kacmis oluruz

Diger türlü de fener kacmis olur

Yoksa mac oynanmasa büyük bir cezasi olmaz bana göre

Yani ortak bir sekilde hareket edilmedigi icin mac büyük ihtimal oynanir diye düsünüyorum

iso'ya kupa vermeyin!!!

Maçta mertens golü atıp formayı cıkarsa altında Atatürk silüetli bi tsirt olsa

araplar mertensi yaka paca gözaltına alsa ortalık karışsa 2 takımı taraftarları tutuklasalar

sonra bunlar ülkece girsek ve ellerinden alsak ülkeyi nasıl olur

@Feramuz Kayalar

Çok.buyuk iddia pisliği dönecek gibi oranlarda feneri favori yapmışlar son birkaç saat icinde

Maçta mertens golü atıp formayı cıkarsa altında Atatürk silüetli bi tsirt olsa

araplar mertensi yaka paca gözaltına alsa ortalık karışsa 2 takımı taraftarları tutuklasalar

sonra bunlar ülkece girsek ve ellerinden alsak ülkeyi nasıl olur

@Feramuz Kayalar
Hikaye baştan fail oldu.mertens gol atmayı bırak şut bile atamıyor artık

Geri
Üst Alt