⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Beni en çok sinirlendiren transfer tete oldu.Bunun eski maçlarına baktığın zamanda 1-2 maç harici iyi oynadığı maç yok gibi birşey.Üstüne 1e1de genç olmasına rağmen üstünlük sağlayamıyor.Çalım atmaya korkuyor.Şutları bayağı kötü.Herhangi bir kaleci çıkarır.Menejer transferi olmuş.Geçen seneki rashica 5e katlar bu çocuğu.

Geçen sene ki Rashica da 1 senelik topçuydu da, Tete'den gelirken de beklentim yoktu.

23 yaşında bir oyuncu Ukrayna Ligi'nde bile istatistiksel açıdan çok etki edemiyorsa bu bir göstergedir. Fransa'da da aynı şekilde çok kısıtlı bir dönem ortalama bir performans verdi.

menajer transferi zaten. Az faydalanıp satalım diye yapıldı. Ama bu gidişle 5-6 Milyon Euro'ya Katar'a giderse gider.

Zaha ziyech tete gsye ne vermis de kesilemiyorlar cok pardon da?

İclerinden biri yarim sezonda 8 gol 7 asist yapmis olsa heralde heykelini falan dikmeye kalkardiniz

___Lucas_Kaan
Zaha Ziyech Tete
_____ Icardi

Olmalı.
Ziyech merkez olmuyor sağa kaçarak oynuyor bu sefer pozisyona giremiyoruz Pendikspor maçında yaşadık.

Zaten Tete ve Ziyech birbirinin kopyası driplingleri zayıf böyle olunca da üst üstte aynı pozisyonda 2 oyuncu sıkışıp kalıyor.

IMG_4617.webp

antrenmana cikan topcu kalmamis

icardi zaha ve ziyech meselesinin tadı kaçacak

yarın skorlar gelmese bu adamlar hedefte kalır

yanlış yapıyorlar

Şike alenen yapılan bir şey oldu. Bizde artık bunu kabullenmiş gibiyiz. Maçlara rahatlıkla holigan hakem atanıyor. Ne yazık ki yönetim sessiz kalarak sempatisini yitiriyor.

Cikmiyorum ulan bu hakemlerle demek bu kadar zor mu? Fallosbahce kutlasin Araplarla kupasini.. Yeter daha ne olmasini bekliyosunuz?

abi İcardi'nin özverisi ve takıma olan sevgisine kimsenin bişey dediği yok ama bu şekilde oynaması takıma eksi yazıyor bir kişi eksik oynatıyor bunun farkına ne zaman varacak merak ediyorum

Açıkçası beni hakemden çok oyunumuzdan endişelendiriyor kaç maçtır felaket kötü oynuyoruz, Fener deplasmanı şu bu o rakibe buldun mu çakmalıydın biraz ya birazcık iyi oynasak rahat yenerdik ama hiç ışık vermiyoruz bu aralar ve verecek gibi değiliz, Mertens filan artık 11 çıkmamalı yeni bir şeyler denemekten bu kadar imtina eden bir hocamız olmasaydı keşke dene abi dene ya her maç armut gibi ya Kerem'in orada silinişini veya Mertens'in yoklarını izliyoruz Demirbay'ı koy abi ne bileyim Zaha'yı koy bunlar illa olur demiyorum da yaptıkları zaten olmuyor ve inat ediyor.

Andone Muslera Akbabanin ayaklarinin kirildigi, 3 santrofurumuzun tumunun kirmizi kart gordugu 1.5 sezonu hatirlayin.

Serefsizz hakemler butun takimlari bugun Feneri koruduklari gibi koruyorlardi. Herifler de Nazi kampindaki tutsak takima saldiran Gestapo subaylari gibi saldiriyorlardi, nasilsa kart yok, faul bazen.

Bu ortamda futbol oynamak imkansiz, Bayerni koysak cekip giderler 20. Dakikada, bu futbol degil diye.

Beceriksizliklerini, aciziyetlerini ve ezikliklerini futbol disi kaba kuvvetle gidermelerine izin verirsen 3. Ligden bir takim da basa bas oynayabilir, karsi takimi kötü gosterebilir.

Yiyorsa yabanci iyi bir hakem getirsinler, o zaman gorelim! Yemez!

Yabancı hakem olayını gerçekten bizimkiler istemedi sanırım yoksa cevap verirdik diye düşünüyorum yani şu olay gerçekse büyük rezillik

Geri
Üst Alt