⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

yav 1 adet stad yapılsın.

tüm milli takım maçları
tüm ülke içi kupa finalleri vs o stadda oynansın.

Wembley gibi bir şey yapsın TFF - tamamende kendisi baksın organizasyon yapsın gelir elde etsin.

o nerde bu nerde şu nerde yeter ya
Ankara'ya yapılan stat öyle olmuyor mu. Ben öyle olacak diye biliyorum.

Ankara'ya yapılan stat öyle olmuyor mu. Ben öyle olacak diye biliyorum.
bunemk.gif

öyleyse ne güzelde...

link:

bu mudur ?

yav 1 adet stad yapılsın.

tüm milli takım maçları
tüm ülke içi kupa finalleri vs o stadda oynansın.

Wembley gibi bir şey yapsın TFF - tamamende kendisi baksın organizasyon yapsın gelir elde etsin.

o nerde bu nerde şu nerde yeter ya
100-150 milyon euroyu sen mi veriyorsun ;D

bizim topçular sahada bırakacak gibi

eyvah ektra fikstür - hiç asları yormayalım aman lig maçına tesir falan eder mazallah.

karagümrük maçına üstteki gibi bakanlar bunada öyle bakacaktır.

Iki takim da ZTK'dan elendigine gore o hafta ligi oynatip, bu maci da kupa maclari fiksturune yedirebilirler bence. Kotu bir doneme giriyoruz, milli ara, secim, bu mac falan derken 3 hafta sonu lig oynanmayacak.

Ne alaka bu maç final maçı. Yedek de çıksan as da çıksan oynayacaksın.
Ben demiyorum - taraftarın %40 ında lige tesir edecek her şey önemsiz bakış açısı olduğundan - onu eleştirmekteyim.

Kupada ekstra 3 maç, uefa'da ekstra 7 maç oynayacaktın. O 2 örneğin doğruluk payı var. Bunun doğruluk payı yok direkt final artık.
Kupada sadece 2 maç TS turu etkileyecekti - kupa finali lig bitmeden olmazdı.

TS maçlarıda 2 ayaklı 1 tanesinde turu getirecek zorlamayı yapcaktın.

şöyle söyliyeyim fener anakragücüne elenmese bu şekilde bakmayacaktı çoğunluk.

Ben takımda da o kadar üzgünlük falan sezmedim - baya baya TS ve BJK ye kupa bırakıldı - biz fenerle ligi kapışıyoruz modu oldu.

denkleme baktığında biz bjk ye , fenerde ts deplasmanına gidecek. cukka oturuyor o hesapta taşlar.

bende şahsen bu tür ufak hesap kitabı bizim kulübe yakıştırmıyorum yalan yok.

Kupada sadece 2 maç TS turu etkileyecekti - kupa finali lig bitmeden olmazdı.

TS maçlarıda 2 ayaklı 1 tanesinde turu getirecek zorlamayı yapcaktın.

şöyle söyliyeyim fener anakragücüne elenmese bu şekilde bakmayacaktı çoğunluk.

Ben takımda da o kadar üzgünlük falan sezmedim - baya baya TS ve BJK ye kupa bırakıldı - biz fenerle ligi kapışıyoruz modu oldu.

denkleme baktığında biz bjk ye , fenerde ts deplasmanına gidecek. cukka oturuyor o hesapta taşlar.
Ts maçının ikisi de zor geçerdi. Kupa finalini de lig bitimine koyacakları kesin değildi.

Ts maçının ikisi de zor geçerdi. Kupa finalini de lig bitimine koyacakları kesin değildi.
sabah kadar fikirlerimizi dile getirelim - aynı olmasada hatice netice durumu var.

anafikirde beni irite eden şey dün takım ve teknik ekibin turu geçmek isteği falan yoktu - çok bariz. ben bunu sevmiyorum.benim Galatasaray mantaliteme ters.

arabia'daki maçın var ve avar hakemlerinin emre malok ve erkan engin olması :ddd

kim bilir yine ne planladılar.

Bunları Urfa'da rezil etmek lazım çatır çatır koyup bağırta bağırta yenmeliyiz. Diğer takımların nasıl bunlara yattığının net örneği olur.

Bu maç önemli maç.Ak koyun kara koyun ortaya çıkacak.Ezersek hakemlerin kolladığını takımların yattığını göstermiş olacaz.Yenersek moralleri bozulacak.Yorulursak onlarda yorulacak önemi yok.Bu maça asılmak şart tabi ili takımın dönüş maçları da önemli

Geri
Üst Alt