⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Arkadaşlar hala daha yenme yenilme konusunu konuşuyorsunuz.

Takımımız bu takım ile AYNI SAHAYA ÇIKMAMALIDIR.

aynı havayı bile teneffüs etmemelidir.

Fb'in as kadrosunu 27-0 yeneceğimizi bilsem bile görüşüm budur.

Arkadaşlar hala daha yenme yenilme konusunu konuşuyorsunuz.

Takımımız bu takım ile AYNI SAHAYA ÇIKMAMALIDIR.

aynı havayı bile teneffüs etmemelidir.

Fb'in as kadrosunu 27-0 yeneceğimizi bilsem bile görüşüm budur.
images (2).webp

ilk 11 fener : u19

dakika 1 : 5 oyuncu değişikliği MHY - Tadic - Dzeko - Osai* (pelerinle gökyüzünden getirilebilir - kahraman oldu sonuçta)- Kahveci

ismail kartal : "ben dahiyim"
ananas : "u19 la çıkacağız dedik çıktık"

TFF lig bitince EURO 2024 öncesi bu sezonun süper kupasını oynatsın bari seneye uğraşmayalım daha.

Şu toksik maçta bay geçsek de mis gibi bir antalya kampı yaparak alanya maçına hazırlansak.

Güneydoğuda olan olayları göz önüne alırsak güvenlik endişesinden dolayı bu maç federasyon tarafından ertelenecektir.
U19 çıkacak maça çıkmıyoruz falan hepsi hikaye.

Erteleme falan yok abi. Ne güneydoğu olayları? En büyük provokator yalı çocuğu. Onlardan daha büyük beka sorunu mu var?

Ya maça çıkmayacaklar ya da as kadro ile oynayacaklar. U19 ile oynayacaklarini düşünenler gerçekten salaktır. Kusura bakmayın.

6 gol attığımızda ileride kimse fener u19 takımıyla çıktı demez fener 6 yedi der herkes.

Fbnin ne yaptığı önemli değil. Maça tam konsantrasyon hazırlanıp ilk 11 çıkmalıyız.

Yedek çıksınlar biz de as kadro çıkıp 10 tane atalım başkanda çıkıp bu tarihi galibiyetten dolayı takıma prim verdiğini açıklasın :emrah:

Güneydoğuda olay yokki
Hele urfada hic yok
Bahane göt gibidir oral herkeste ve her olayda bir tane bulunur.

O korkak tff başkanı ve ipi alide olanlar; olaylar taşınmasın şöyle böyle olmasın diye bahane lazım anlıyor musun. Ali ortalığı geriyor, kayyum ayağına vanda olaylar var, hakkaride değişik işler.

Adım adım ülkemizin bekası için güvenlik endişesiyle iptal edilmişe doğru gidiyoruz.

MUSLERA
KAAN - NELSSON - APO/DS - KÖHN
ZIYECH - TORREIRA - DEMİRBAY - BARIŞ
MERTENS - ICARDI​

Güldük eğlendik de bu maç oynanır, oyuncularımız çok istedi falan uydururlar bir şeyler.

Geri
Üst Alt