⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Hedefleri bize kupayı başka 1 zamanda kazandırmakmış :D Kurallara göre Maç'ı Tff'nin incelenmesi gerekiyomuş büyük ihtimalle de onaylayıp geç de olsa kupayı veriyolarmış :D

Her türlü pisliği yaptılar bu sene… tek mağlubiyetleri var 100 gol atmışlar ama bakıyorsun Galatasaray lider:) harbi acıyorum bunlara inanılmaz baskı kurduk bunlara karşı bu pskolojiyi 30 sene atamazlar benim ömrüm yetmez sizler güler güler geçersiniz;)

1712260814050.webp

Hükmen kararı tescillense ve derbi maçında çifte kupa alsak ne hoş olurdu yav...

Puan kaybetmeleri gereken onca maçı hakem marifetiyle çevirmeselerdi, aslında gayet de mümkün bir senaryo idi...

Gökhan Dinç: “FB yönetimi yayıncı kuruluşa, U19’un maçı olması sebebiyle U17 ile çıkabileceğini söyledi.”

Gökhan Dinç: “FB yönetimi yayıncı kuruluşa, U19’un maçı olması sebebiyle U17 ile çıkabileceğini söyledi.”
Bir kaç gün önce espri yapmıştım u15 ile çıkarlar diye u17nin de maçı varmış son ihtimal u15 kaldı sanırım

veletbahce Gs maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Geri
Üst Alt