⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

takımlar urfa'ya bugün mü hareke eder yarın mı sizce?

sonuçta bir şekilde 24 saat içerisinde belli olacak kıvırıp kıvırmayacakları :ddd

sonuçta bir şekilde 24 saat içerisinde belli olacak kıvırıp kıvırmayacakları :ddd

Kafilede İcardi ve Torreira gibi isimlerin olmayacağını yalandan açıklarsak şikeciler 5 dakika içinde Türkiye’nin en büyük kupasına tam kadro gideceklerini açıklarlar.

Öyle bir tezgah var ki kulübümüzün bu yıl için şampiyonluk olsa da olmasa da bir belgesel hazırlaması lazım.

1- her maçtan sonra hakemlik birşey olmasa da varmış gibi organize saldırılar

2-kendi maçlarında ligin kaderini etkileyecek en az 7-8 maçta aleni haksız ve yanlış kararları görmezden gelmeleri

3-maç iptaline gerek olmadıgı halde olay çıkarmaları

4- çekiliriz tehtidi ve acun gibi tiplerin GS düşmanlığının tescillenmesi

5- penaltının penaltı oldugu ofsaytın ofsayt oldugu pozisyonları dahi değilmiş gibi servis etmeleri

6- var a düzenli olarak atanan tipler ve ses kayıtları

7- her sıkıştıklarında defalarca özür dileyen erden timurun "bititmeyiz" demecini ve geçmiş sezonda maçın kaderi üzerinde çok etkisi olmayan ve yönetiminde kabul etmediği "ofsaytımsı" olayını öne sürmeleri

8-bu kadar hakkı yendiği söylenen bir takımın kalemize şut çekememesi

9- gizli kalması gereken videoların ifşa edilmesi ve kendileri aleyhine olanları yoksaymaları

10- TFF hakkında medyaya yalan bilgi vermeleri

11-icardi ye yapılanlar

12- ali koç un yönetim ve kulüp için yargılık sözleri

13- öldürmeye teşebbüs eden oyuncularının ceza almaması

Tüm bunların derlenip toplanıp tarihe belge olarak geçirilmesi şart

Son düzenleme:
Öyle bir tezgah var ki kulübümüzün bu yıl için şampiyonluk olsa da olmasa da bir belgesel hazırlaması lazım.

1- her maçtan sonra hakemlik birşey olmasa da varmış gibi organize saldırılar

2-kendi maçlarında ligin kaderini etkileyecek en az 7-8 maçta aleni haksız ve yanlış kararları görmezden gelmeleri

3-maç iptaline gerek olmadıgı halde olay çıkarmaları

4- çekiliriz tehtidi ve acun gibi tiplerin GS düşmanlığının tescillenmesi

4- penaltının penaltı oldugu ofsaytın ofsayt oldugu pozisyonları dahi değilmiş gibi servis etmeleri

5- var a düzenli olarak atanan tipler ve ses kayıtları

6- her sıkıştıklarında defalarca özür dileyen erden timurun "bititmeyiz" demecini ve geçmiş sezonda maçın kaderi üzerinde çok etkisi olmayan ve yönetiminde kabul etmediği "ofsaytımsı" olayını öne sürmeleri

7-bu kadar hakkı yendiği söylenen bir takımın kalemize şut çekememesi

8-icardi ye yapılanlar

9-ali koç un yönetim ve kulüp için yargılık sözleri

10- öldürmeye teşebbüs eden oyuncularının ceza almaması

Tüm bunların derlenip toplanıp tarihe belge olarak geçirilmesi şart
Süper Lig tarihinin açık ara en kirli en şaibeli sezonunu yaşıyoruz şimdiye kadar ve sezon daha bitmedi bile...

Bu sezon hem geçen sezondan, hem 2011 sezonundan, hem de 2001 sezonundan daha şaibeli bir sezon. Soruşturma başlatmak için onlarca neden varken hâlâ hiç bir şey yaşanmamış gibi her şey normalmiş gibi devam edilmesi inanılır gibi değil.

Bu kadar pisliğe bulaşmalarına rağmen bir de utanmadan hâlâ mağdur edebiyatı yapıyorlar. Ben böyle ahlaksız, böyle şerefsiz, böyle utanmaz arlanmaz, böyle kötü niyetli bir oluşum görmedim ömrümde. Her şeyi mübah gören yaratıklarla savaşıyoruz. Yaratık diyorum çünkü insanlıktan nasibini almamış organizmalar bunlar. Allah topunun bin belasını versin.

Süper Lig tarihinin açık ara en kirli en şaibeli sezonunu yaşıyoruz şimdiye kadar ve sezon daha bitmedi bile...

Bu sezon hem geçen sezondan, hem 2011 sezonundan, hem de 2001 sezonundan daha şaibeli bir sezon. Soruşturma başlatmak için onlarca neden varken hâlâ hiç bir şey yaşanmamış gibi her şey normalmiş gibi devam edilmesi inanılır gibi değil.

Bu kadar pisliğe bulaşmalarına rağmen bir de utanmadan hâlâ mağdur edebiyatı yapıyorlar. Ben böyle ahlaksız, böyle şerefsiz, böyle utanmaz arlanmaz, böyle kötü niyetli bir oluşum görmedim ömrümde. Her şeyi mübah gören yaratıklarla savaşıyoruz. Yaratık diyorum çünkü insanlıktan nasibini almamış organizmalar bunlar. Allah topunun bin belasını versin.
belki de arka plandan hali hazırda bir "temizeller" operasyonu sürdürülüyordur. hiçbir şeye şaşırmam ben.

çıldırmalarının sebebi sadece 2 puan önde olmamız. 4 puan geride olsaydık agzını açmazdı haysiyetsizler

Ihtimal dahi vermiyorum ben. Olaylar bu raddeye gelmezdi bence yoksa.
2010-2011 sezonunda da lig devam ederken haftalar boyunca takip edilmişlerdi. bence böyle bir ihtimal gayet olabilir.

belki bir takım nezdinde değil de, bu sefer hakemler ve tff için olabilir böyle bir operasyon.

Okan hoca ve yardımcıları bunlar tam kadro çıkacakmış gibi hazırlıyordur takımımızı buna şüphem yok oyuncularımızda her şeyi gayet iyi biliyor

İlk plan bizim motivasyonumuzu bozmak bence bu da tam kadro çıkacaklarını gösteriyor diğer türlü mağduru oynamak bir kupa kazanma şansın varken bunu hediye etmek gerizekalılıktan başka bir şey değil taraftarı olsam utanırdım

gizli sekilde yarin hareket ederler bence

pazar gecesi de bir bakmissin fbnin as kadrosu isinmaya cikiyor

hani cok absürt geliyor kulaga ama olmayacak is degil

her zaman bu en dip nokta bundan daha dibi göremeyiz diyorsun ama her defasinda bu rezil camia seni sasirtmayi basariyor

gizli sekilde yarin hareket ederler bence

pazar gecesi de bir bakmissin fbnin as kadrosu isinmaya cikiyor

hani cok absürt geliyor kulaga ama olmayacak is degil

her zaman bu en dip nokta bundan daha dibi göremeyiz diyorsun ama her defasinda bu rezil camia seni sasirtmayi basariyor
Gizli sekilde nasil oluyor üstad?

Hamza-Efe-Ali Turap-Eyüp falan çıkalım da bunlar as kadrodan daha iyi oynarlar en azından.

Ama tabi eşşek gibi çıkacaklar maça as kadroları ile.

valla bizim yönetimden hiçbir beklentim kalmadı artık k.o.ç un videolu toplantısına güya cevap verecektik bizde videolu olarak , kaç hafta geçti hala tık yok. yanlış kararlarını gösterip algıyı karşıya yüklemek yerine şuan fener medyada mağdur edilmiş takım olarak geçiyor heryerde

Geri
Üst Alt