- 18 Mayıs 2011
- 53.401
- 57.360
- 4.613
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne diyo lan bunlar
ne diyo lan bunlar
ferdi en son bu kılıkta görülmüş :dFbliler ninja kıyafetleri giyse bizimkiler de shredder giyse süper olmaz mı
Galatasaray yönetimi, Öztürk'ün önerisini kabul ederek Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu karar, Galatasaray'ın asaletine ve fair-play ruhuna yakışır bir adım olarak değerlendiriliyor.böyle bir sey olursa takimi takipten cikarabilirim cidden
su ortamda bunlara boyun egersek bir süreligine artik takip etmem ben gsyi
kimse kusura bakmasin yani ama o kadar da midesiz degilim ben
haberi yazanın takım isimlerini ters yazdığı gerçeği ile karşı karşıyayız klavye başında.Halk TV haberinin son paragrafina bakın , biz U19 çıkıp fener A takımı ile cikicakmis.
Bunlar kafayı çekip çekip mi yazıyor haberleri ?
Ekli dosyayı görüntüle 239102
halk tv ye sponsor/para verenlerin zihniyet yansıması demek daha doğru.İşte cehape zihniyeti
böyle bir sey olursa takimi takipten cikarabilirim cidden
su ortamda bunlara boyun egersek bir süreligine artik takip etmem ben gsyi
kimse kusura bakmasin yani ama o kadar da midesiz degilim ben

bu sözü uğur dündar söylememiş miydi ya?
ne diyo lan bunlar
Galatasaray'dan Açıklama:
Galatasaray yönetimi, aldığı karar sonrası bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkma kararı, Türk futbolunun geleceğine ve gençlerimize yatırım yapma arzusundan doğmuştur. Bu karar, Galatasaray'ın fair-play ruhuna ve asaletine yakışır bir karardır." ifadelerine yer verildi.