⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Kupa finali atinada olacağı için ben esas olympiakosun bunlari ciddi yoracagini dusunuyorum

Aziz Yıldırım:

"........Bu final maçına çıkmamak, himmetlerle dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır......"

sayfalarca acıklama yapmış, arada kaynamasın

Aziz Yıldırım:

"........Bu final maçına çıkmamak, himmetlerle dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır......"

sayfalarca acıklama yapmış, arada kaynamasın
o video 90larda çekilmiş.

madem öyle, 20 yıl başkanlık yaptın. neden rakibimiz "duayla himmetle" başarılı oluyor demedin?

rakibinin haklı başarılarına, populist yaklaşıp mevcut düzenin jargonu ile b.k atmak nereden bakarsanız bakın bildiğiniz hak yemektir.

çok çok çok ayıp ediyor ve feci ah alıyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Süper Kupa maçı için TFF tarafından Şanlıurfa'ya davet edildiği iddia edildi.

Reis hakem olacakmış sanırım

As kadro çıkmaları ihtimali her saat artıyor. Ben %90 as kadro çıkarlar diyorum. %10 şaşırma payı.
%99 bile değil yahu. %100

maç günü ertesi hemen idmana başlamalar falan, kimi kandırıyorlar ya? ads maçında da baba gibi rotasyon da yaptılar. hatta full+full çıkarlar kesin olarak.

%99 bile değil yahu. %100

maç günü ertesi hemen idmana başlamalar falan, kimi kandırıyorlar ya? ads maçında da baba gibi rotasyon da yaptılar. hatta full+full çıkarlar kesin olarak.
Kesinlikle, madem as kadro çıkmayacaksın, hemen idmana neden başlıyorsun? Burada bir şeyler var der insan. Sonuçta bu maça çıkılmayacak ise en yakın maça epey süre vardı.

bu salaklara konferans ligi şampiyonluğu mu süper kupada gs galibiyeti mi desen hepsi 2.yi seçer

öyle zıvanadan çıkmış aşağılık kompleksli arsız yüzsüz bunlar

As kadro çıkmayıp maç başladıktan sonra hemen kırmızı veya sakatlıkla maçı tatil- hükmene çevirirlerse. Bizim takım oraya gelen seyirciler için 60 dakikalık kendi arasında bir antrenman maçı tarzı bir şey yapmalı hatta depremzede çocuklarda antrenmana katılsın ki en azından onları mağdur etmemiş mutlu etmiş oluruz. Konuşan Fb'nin mallığını konuşsun biz de o insanları birazda olsun mutlu etmeyi, mağdur olmamalarını sağlamaya çalışmış oluruz. Hatta kupa tarzı temsili bir şey götürebilirsek yada oradaki kupayı da depremzede çocuklar kaldırsın o antrenman maçından sonra.

Dursun Özbek: "Biz buradayız, takımımız yarın gelecek. Umarım Fenerbahçe'de yarın gelecek. Fenerbahçe'de aklı selimin galip gelmesi buraya tam takım gelmeleri lazım

Dursun Özbek: "Biz buradayız, takımımız yarın gelecek. Umarım Fenerbahçe'de yarın gelecek. Fenerbahçe'de aklı selimin galip gelmesi buraya tam takım gelmeleri lazım
Yine yapıcı konuşmuş, kafayı yiyeceğim.

Gelirlerse ekime, gelmezlerse s*kme diyip geçecekti. Ne anlatıyorsun iki saat?

Ulan bu kadar korkulacak ne var

Altı üstü bir maç

En kötü Kadıköy'de yaptığınız gibi 90 dakika kapanırsınız

Penaltılarda belli mi olur

Geri
Üst Alt