- 12 Şubat 2010
- 5.046
- 1.343
- 1.748
Twitter'da biri uydurdu o meseleyi. Kural öyle değil, genç yerli oyuncular oynayabiliyor.11 u19 ile cıkamıyorlar kurallara göre sadece 6 tane u19 oyuncusunun lisansı varmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter'da biri uydurdu o meseleyi. Kural öyle değil, genç yerli oyuncular oynayabiliyor.11 u19 ile cıkamıyorlar kurallara göre sadece 6 tane u19 oyuncusunun lisansı varmıs
ali koç sahaya inecekseSahaya Ali koç veya selo girecekmiş takımı çekecekmiş
Eğer Ali koç ve selo girecekse zaha,aurier ve ndombele den rica edelim tekme tokat dövsün bunları
Taraftar girince kavga serbestse yönetici girince de serbesttir heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pepe tvHangi kanal veriyor şimdi bu maçı?
Onun elbet bir prosedürü vardır.tescili yokmus fbde işte federasyona bildirmemısler
mecbur aslardan topcu koymak zorundalar 3 kisi
Ndombele bunu yaparsa efsane olur benim icinSahaya Ali koç veya selo girecekmiş takımı çekecekmiş
Eğer Ali koç ve selo girecekse zaha,aurier ve ndombele den rica edelim tekme tokat dövsün bunları
Taraftar girince kavga serbestse yönetici girince de serbesttir heralde
Ndombele bunu yaparsa efsane olur benim icin
Yahu abi mac baslayinca hemen cekecekler. Buyuk ihtimal cocuklar isinmaya bile cikmaz.Şimdi yönetim kararı ile maçtan Koç veya Baki çekecekler deniyor. Peki maç başladıktan sonra 2-3. dakikada hemen mi çekecekler yoksa 1 gol yemeyi bekleyip öyle mi çekecekler? Mesela bizim takım kendi kalesine atsa da çekecekler mi?