⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

2 telefonundan bylock çıktığı kesinleşen BÜYÜKEKŞİ ve muriç transferinde fotoğraf veren spor bakanı OA_BAK nerede? en son türgev iftarını paylaymış. Büyükekşi hiç ortada yok

Kaleye Günay'ı koyup Muslera'yı forvet mi yapsak?

Zaha, tete, ndombele, aurier kesin oynamali mac baslar baslamaz bi altlarina sicsinlar, tete de zaten bu ameleleri calim manyagi yapar

IMG_4208.webp
Yalı kazığı başkan olduğunda kadıköyde çıktığımız ilk derbide açılan pankart

Bu köpeğin fıtratı gs düşmanlığı

Çok orijinalmiş. 30 senedir söylenen şey. Ampulü bulmuş gibi tavırlara girme.

Senin Torrent'le ilgili yaptığın tespitleri atsam oraya spamdan hesap gitmişti şimdiye
Yorumu kimin yaptığı önemli değil kim iyi bişey yazdıysa al kullan biraz yırtık ol sosyal medyada egoyu koy kenara

Sosyal medyada sen ben yok biz varız

Kime -3 puan silme cezasi kurmasin. Bunca pisligi yaptiklari bu sezonda oyle bir salakligi risk edemezler. Derslerini calisip gelmislerdir. Sadece rezil olacaklar bunun farkinda degiller.

Santra yapildiktan sonra topu disari atip sahadan cekilirler. Olacagi bu.

Saha içinde bizim oyuncuları bunların yöneticiler dövmeler bile kimse ceza veremez bunlara

Sakatlamaya yönelik sert faul sonucu kırmızı kartı göze alamazlar o kadar da değil

Topu elle tutmalarıda çok çocukça o da olmaz

Sahaya eksik sayı ile çıkamazlar hakem maçı başlatmaz

Sanırım başlama vuruşundan sonra bir yönetici sahaya girip takımı sahadan çekecek

Ama bu durumda dönüş uçağını neden 23:00'a aldılar o da garip

Kime -3 puan silme cezasi kurmasin. Bunca pisligi yaptiklari bu sezonda oyle bir salakligi risk edemezler. Derslerini calisip gelmislerdir. Sadece rezil olacaklar bunun farkinda degiller.

Santra yapildiktan sonra topu disari atip sahadan cekilirler. Olacagi bu.
Bence farkındalar da geri adım atamıyorlar

Ben görmedim bugün yüzü gülen bir tane fb li

Hepsi rezilliğin farkında

Yok mu bi babayiğit şu eziklerin yöneticilerini stata girişini engelleyecek?

Saka bi yana rezillik su yaptiklari fenerli topcularin emegine de yazik.

Geri
Üst Alt