⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Niye dövsünler olm, büyük başgan 1 kupa daha verdi bize.

sezon sonu da şampiyonluğu alalım.

3 yıl daha kalsın bu ahmak. Hatta Fenevi satın alsın
Bu herif benim sinirlerimi bozuyor. Medyada köpekleri dolu. Bu gitsinde borçları iyice artsın sürünsünler

Umarım sinirden kuduran koç ve baki ikilisi sahaya iner de barış aurier filan bunları güzel bir döver.

Cezası yok neticede

Ali hangi yüzle gitmiş urfa ya? Kim bilir ne çirkeflikler göreceğiz akşam

Niye bu kadar merak ediyorsunuz ne yapacaklarini? Sonucta bize bedava kupa veriyorlar. Ne bok yiyeceklerse kendi taraftarlari strese girsin. Rezil olup bir kere daha spor tarihine gececekler.
Benim endişem As futbolcularımızı sakatlamaya çalışmaları yada İcardi'ye falan mesela saldırıp karşılık vermesi halinde ceza aldırmaya çalışmaları.

Depremzede vatandaşlarımızın yararına, 100. Yılımıza özel düzenlenen kupa organizasyonuna başı dik katılan, anlı şanlı Galatasaray'ımız

Ve..

Türk futbolunda dostluk ikliminin ve adaletin katili, her fırsatta kendine mağduriyet yaratıp işi zorbalığa koşan, futbol terörizmi kavramını yayan pısırık ifb

Herkes kendine yakışan yerde..

Benim endişem As futbolcularımızı sakatlamaya çalışmaları yada İcardi'ye falan mesela saldırıp karşılık vermesi halinde ceza aldırmaya çalışmaları.
öyle bişey yapmaları halinde herkes sahaya dalar

fb ömür boyu men yer

Öyle bir şey yaptıkları takdirde yönetim dayak yer. Çocuklara bir şey yapmazlar ama fb yönetimi güzel dayak yer.

Öyle birşey yaparlarsa yedekteki gençler sahaya girip dövmeliler fenerlileri...

Geri
Üst Alt