2023 Süper Kupa İptal Oldu

Helal olsun !

Ancak şunu söyleyeyim neden bu maç Avrupa’da oynanmadı mesela ? Madem gelir on numara iş olurdu stad dolardı gurbetçilerle ya da Türkiye’den gelenlerle. Ne işimiz var Riyadh’larda herşey para değil. Ben Riyadh’da bir süre kaldım proje iş gereği, bizi zaten sevmiyorlar. Bunu şehir müzesinde de gördüm Osmanlı bölümünde bizi kötü ve zalim göstermişlerdi. Ne işimiz var bizim orada arkadaş.
İlgi yoktu

Bu saatten sonra oynansa ne olacak? Ne keyfi olacak? Kazansak ne olacak? Ben sevinmem ki şu saatten sonra. Rezalet bir olay ya. İğreniyorum.

Helal olsun !

Ancak şunu söyleyeyim neden bu maç Avrupa’da oynanmadı mesela ? Madem gelir on numara iş olurdu stad dolardı gurbetçilerle ya da Türkiye’den gelenlerle. Ne işimiz var Riyadh’larda herşey para değil. Ben Riyadh’da bir süre kaldım proje iş gereği, bizi zaten sevmiyorlar. Bunu şehir müzesinde de gördüm Osmanlı bölümünde bizi kötü ve zalim göstermişlerdi. Ne işimiz var bizim orada arkadaş.
Avrupa'dan kimse bizi istemediği için

Maç önü konuşmaları yapılıyor ama hala kodrolar yok.

Siyaset devreye girer iş biter. Yarın çok zor duruma düşürürler yoksa kulüpleri. Pek sanmıyorum oynanmayacağını.

Ciksinlat sahaya topa dokunmadan dumduz dursunlar.

Neye ikna etmeye çalışıyorsunuz? Siz bu cumhuriyetin ferdi değil misiniz?
Olay şundan ibaret;

Bir TFF yetkilisi: “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkma fikri salı günü ortaya atıldı. Sıcak baktık. Ama Suudi yetkililer dün gece “İzin vermeyiz” dediler. TFF ve iki kulübün tavrı net: Atatürk tişörtlerine izin verilmezse maç oynanmıyor." (343)

Arap yalayan birisi ne benim bakanımdır ne de herhangi bir milli branşın başkanı

Helal olsun !

Maclarda'ki gurbo show sayesinde.

Avrupa'dan kimse bizi istemediği için

Alakasi yok bence, Köln, Munich, Frankfurt ya da Berlin’de adam gibi bir organizasyonda hem daha fazla kazanir hem de boyle rezillik cekmezdik.

Tayyip Araplara yalakalik yapacak diye kendi rezilliklerine bir yenisini daha ekledi o kadar.

Suudi polisi soyunma odası kapısında bekliyorlar, lan tutuklama fakan olmasın birde rezillik

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt