2024-2025 Sezonu Kombineleri Genel Satışa Çıkıyor!

Passoligin ne uygulamasına ne web sitesine girebildim nasıl bir yoğunluk var yav tükenmiş bile

Ajax bu sezon Avrupa Kupalarin'da yok (buyuk ihtimal). Kaldi ki fiyatlarda gozukmuyor gozukse bile GS'de en azindan cocuk falan alabiliyorsun yanina. Feyenoord daha iyi bir ornek kiyaslama icin.
en ucuz kombine 1 asgari ücret değildir ama dimi?

nasıl olsa alan var diye en ucuz kombineyi bile bu kadar yüksek tutmak saçmalık, bu olayı normalleştirmeyin

sadece online yaparak milleti zorluyorlar - yenilemeler gibi stadda da satış olmalıydı bnce.
Stadda yenileme yapmadılar. Yenileme yapanlara yer değişikliği için stada gelip dilekçen ile koltuğunu değiştirme hakkı verdiler.

Ben geçen sene genel satıştan kombine almıştım. Yine böyle sistem gitti. Satışa çıktıktan 47 dakika sonra bana batı üstten kombine attı. Denemek lazım çünkü sepete atıp verilen süre zarfından almayan insanlar oluyor. O kombinelerde deneyen insanlara sekiyor.

Bu kombineleri ciddi ciddi birilerine peşkeş çekiyorlar, bunun başka izahı yok. 5 dk site kapalıydı zaten :)

Stadda yenileme yapmadılar. Yenileme yapanlara yer değişikliği için stada gelip dilekçen ile koltuğunu değiştirme hakkı verdiler.

Ben geçen sene genel satıştan kombine almıştım. Yine böyle sistem gitti. Satışa çıktıktan 47 dakika sonra bana batı üstten kombine attı. Denemek lazım çünkü sepete atıp verilen süre zarfından almayan insanlar oluyor. O kombinelerde deneyen insanlara sekiyor.
işin orası öyle - passo ile ben bugüne kadar 1 kere bile uğraşmadım .

geneç gün karagümrük maçına bilet alabildik - orda böyle 3 saniye de bir koltuk yanıyor sönüyor bir şeyler .

illaki hatalı işlem o şu bu diye çıkacaktır- 10 Dakika veriyor zaten satış işi için. Alamadın hata oldu diyelim bir daha deneyene kadar allah sabir versin :D

satış / yenileme farketmezde - ofistende bunu yapabilir olman lazım bana göre.

millet epey isyan etmiş (haklı olarak)

Kombine tabiki birilerine peşkeş çekiliyor klupte tanıdığı olanların eşi çocuğu yakınlarına gidiyor artık sıradan taraftarın kombine alması imkansız alanlarında yenilmesi şart

Stad çok ufak o stad 120.000 kisi olsa yine biter stadı buyutmeliyiz

Siteye giremeden nasıl bitiyo arkadaş

Bu sene tk maçları dısında maça gidemiycez herhalde

Geri
Üst Alt