2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Hakemler Belli Oldu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak hakemleri açıkladı. Abdulkadir Bitigen’in listede ismi olmaması sürpriz olarak karşılandı. Bitigen, yeni sezonda Süper Lig, A, B, C Klasman Hakem Listeleri'nde kendine yer bulamadı.

Süper Lig hakemleri: Zorbay Küçük, Alper Akarsu, Burak Pakkan, Kadir Sağlam, Burak Şeker, Murat Erdoğan, Ömer Faruk Turtay, Bahattin Şimşek, Oğuzhan Çakır, Arda Kardeşler, Cihan Aydın, Ali Şansalan, Ümit Öztürk, Turgut Doman, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mehmet Türkmen, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Volkan Bayarslan, Direnç Tonusluoğlu, Emre Kargın, Halil Umut Meler, Muhammet Ali Metoğlu ve Atilla Karaoğlan.

Video Yardımcı Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Serkan Tokat, Mustafa Öğretmenoğlu, Özgür Yankaya, Emre Malok, Neslihan Muratdağı, Onur Özütoprak, Hakan Ceylan, Kutluhan Bilgiç, Alper Çetin, Koray Gençerler, Erkan Engin ve Bülent Birincioğlu

Süper Lig Yardımcı Hakemleri: Furkan Ürün, Mert Bulut, Murat Temel, Anıl Usta, Hakan Karabalcık, Mustafa Sönmez, Serkan Çimen, Serkan Olguncan, Abdullah Uğur Sarı, Gökhan Barcın, Murat Ergin Gözütok, Kamil Çetin Aydın, Bilal Gölen, Hakan Yemişken, Murat Tuğberk Curbay, Osman Gökhan, Ali Tuna, Aleks Taşcıoğlu, Bahtiyar Birinci, Candaş Elbil, Ceyhun Sesigüzel, Deniz Caner Özaral, Esat Sancaktar, Kerem Ersoy, Mehmet Emin Tuğral, Murat Altan, Ogün Kamacı, Serkan Ok, Süleyman Özay, Yusuf Bozdoğan, Ali Can Alp, Bersan Duran, Cevdet Kömürcüoğlu, Emir Eray Eyisoy, Hüseyin Aylak, İbrahim Bozbey, İlker Takpak, Mustafa Savranlar, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç, Erdem Bayık, Samet Çavuş, Mehmet Kısal, Mehmet Akıncık, Suat Güz, Samet Çiçek, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Salih Mazlum, Murat Şener ve Özcan Sultanoğlu

1. LİG'DEN GELDİ​

Geçtiğimiz sezon 1 Lig'de maç yöneten Mehmet Türkmen terfi ederek Süper Lig listesinde yer aldı

fanatik fenerli emre malok, erkan engin ler yine VAR da fenerlerini kollayacaklar bedava penaltilarla…

Burada da yonetim sinifta kaldi. Yani herhalde bu kadar etkisi bir yonetim ben gormedim.

Haciosman en çok küfürü kendi camiasından yer olası bir fener hakem rezilliginde geçen sene fener ts macinda zorbay ve metenin yaptıkları ortadaydi

şaka değil.
ne yapıp edip erce kardeşleri transfer etmeliyiz.

abisinin, otomatikman bizim ve rakibimizin maçlarına atanmasını engelleyecek bir hamle olur.

Mustafa İlker Coşkun
Emre Malok
Hakan Ceylan
Erkan Engin

Şu isimlerin hala görevde olması yönetim adına utançtır. Yabancı VAR devam etmeli.

Son düzenleme:
Anlaşılan bu sene de fenerin maçlarını izlemeyeceğiz.

yeni tff başkanı, bizim ülkede her zaman karşılık bulan "kendi evlatlarımız" argumanı ile yabancı var işini kaldıracak muhtemelen.

madem öyle bari tüm kararların, tüm konuşmaların canlı yayınlanması kararını alın. madem kendi evlatlarımıza güvenmemizi istiyorsunuz, her şey şeffaf olsun.

Geri
Üst Alt