2024/25 Sezon Fikstürü Belli Oldu

sondan ikinci maçın kiminle olacağını biliyoruz!!

gs fb bjk taraftarları aynı anda kulüplerinin fikstür çekiminde haksızlığa uğradığını düşünüyor😀

tedavisi olmayan bir hastalık

Fikstür çekimlerini oldum olası sevmişimdir. Bakalım Derbiler hangi haftaya denk gelecek. İlk hafta içimden bir ses sahamızda Gaziantep veya Konyaspor diyor tutacak mı göreceğiz

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında paran olacak daha fazla para basacaksın istediğin gibi fikstür cikaracan nasıl olsa rüşvetle yuruyor

Instagram'da su görseli gördüm Fener maçı 8.haftaya nasıl denk gelmiş diye şaşırdım.

Halbuki daha fikstür çekilmemiş, alfabetik sıralamaymış. Saat 12 olmuş hala uyanamamışım ben demek ki.

Kimse yazmadan ben yazayım.

Kesin ip var.

Sivas, Kayseri deplasmanları Aralık-Ocak

Antalya, Adana, Bodrum, Göztepe bunlar Ağustos-Eylül / Nisan - Mayıs

İlk maç kesinlikle deplasman

Fenerin ilk maçı iç sahada Eyüpspor ya da Bodrumspor

Sondan bir önceki hafta Galatasaray - fenerbahçe

İlk derbi 6. hafta Galatasaray - beşiktaş

Avrupa dönüşü biz tüm maçlar deplasmana giderken fener iç sahada oynayacak.

Genellikle son yıllar şampiyonluk modunu ikinci yarılarda açıyoruz.

-İlk hafta maç içerde olsun taraftarla açalım sezonu
-Adana, Antalya, Hatay, Alanya ve Bodrum deplasmanları yaz sıcağına denk gelmesin
-Sivas deplasmanı kışa denk gelmesin.

Bunun dışında pek bir beklentim yok. Derbiler her türlü 3 sonuca açık oluyor ilk yarı içerde oynamışsın dışarda oynamışsın önemi yok bence

Bu sene İstanbul'dan 4 takım Avrupa kupalarında olacak gibi gözüküyor özellikle fener, beşiktaş ve başakşehir perşembe oynayacağı için inanılmaz bir sıkışılık olacak.

ssdscd.webp

gereksiz videolu soundtrackler...

Metin Öztürk denen uğursuz gitmiş yine fikstüre. Kesin zor fikstür çekecek hiç şaşmaz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt