- 15 Eylül 2009
- 65.190
- 11.656
- 2.993
su sekilde seritler olsaydi daha güzel olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 milyon euro ama yalan gibi1 milyon forma satınca ek para mı alacağız? Yoksa öylesine hedef mi koyuldu?
O oyuncu formasi dedigin 6000 TL'lik forma degildir sanirim.Puma sitesinden baktım da fiyatlar şu şekilde.
Oyuncu forması 94,95€
Çocuk forması 74,95€
Kırmızı yağmurluk 99,95€
Şortlar 44,95€
Şimdilik sadece formalar satılıyor puma sitesinde. Şort ve yağmurluk daha satışa sunulmamış, yakında gelecek diye yazıyor.
Kıyas olarak Nike'da maç forması 149,99€ ve taraftar forması 64,99€.
Bilmem ki. Fazla detay yazmıyorO oyuncu formasi dedigin 6000 TL'lik forma degildir sanirim.
Neredeyse yari fiyat oluyor Turkiye ile, o yuzden ilginc geldi. Herkes Avrupa'dan alir oyle durumda sanirim.Bilmem ki. Fazla detay yazmıyor
3000 TL olandır o herhalde.Neredeyse yari fiyat oluyor Turkiye ile, o yuzden ilginc geldi. Herkes Avrupa'dan alir oyle durumda sanirim.
Benim de aklima o geldi.3000 TL olandır o herhalde.
100 polyester nasıl giyicez bir de ya günlük hayatta. %30u falan bile deli terletiyor.Ben stadın yanındaki stora gittim formaların kumaşını hiç beğenmedim Okan Buruk forması aldım.
Kerem Övet paylaşmıştı 3000 TL'lik gündelik hayatta giymek için daha ideal diyordu. Ben de bir ara gidip bakacağım. Puma kalıpları dar oluyordu önceden.Benim de aklima o geldi.
Ben de gidip 6000 TL'ligi almayacagim. 3000 TL'lik beyaz formayi alirim. 6000 TL ABD sartlarinda bile cok pahali.
Iyi zaten ben koleksiyon amacli aliyorum. Arada bir ozel maclarda giyiyorum degisik formalari.Kerem Övet paylaşmıştı 3000 TL'lik gündelik hayatta giymek için daha ideal diyordu. Ben de bir ara gidip bakacağım. Puma kalıpları dar oluyordu önceden.
3 forma kalitesi olacak diyorlardı, bence bu ikinci kalite olan formadır.Neredeyse yari fiyat oluyor Turkiye ile, o yuzden ilginc geldi. Herkes Avrupa'dan alir oyle durumda sanirim.