GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Kitapsız puma yap bize vintange retro cart curt neyse artık o klansmanda bi forma

Puma görmüyormu maclarda formalarin yapis yapis oldugunu. Neden bu problem giderilmiyor. Oyuncular da rahatsiz oluyorlardir eminim.
M. City'de ayni sorun varmi bilmiyorum.

1000002502-png.250872

Puma para falan verecek diyorlar ama o rakamları ödeyeceğini sanmıyorum.

Umarım en kısa sürede kurtuluruz. Maalesef Erden'in yaptığı yanlış işlerden biri.

çok zor değil görüldüğü üzere...logoda ayrı retro havası vermiş.

mükemmel ötesi.

sponsorlada anlaşırsın "kardeş şu formaya SOCAR yazmayalım logo sarı kırmızı kalsın" diye zaten merak eden yazar 10 saniyede öğrenir

müthiş forma - aman bir şey olur diye 2 tane alırım.

Formalardan çok memnunmuş futbolcular, teri dışarı attığı için çok hafifliyormuş rahat ediyorlarmış.

Kaynak Erinç Bilican.

Formalardan çok memnunmuş futbolcular, teri dışarı attığı için çok hafifliyormuş rahat ediyorlarmış.

Kaynak Erinç Bilican.
Ya mantıken öyle olması lazım ama Torreira’ya bir bakıyorsun herifin üzerine birleyen su dökülmüş gibi yani o üzerinde dışarı atılan su da ağırlık yapmıyor mu

Ya mantıken öyle olması lazım ama Torreira’ya bir bakıyorsun herifin üzerine birleyen su dökülmüş gibi yani o üzerinde dışarı atılan su da ağırlık yapmıyor mu
benim anladığım suyu tutmuyor haliyle yapmıyor söylenene göre.

torreiradan beteri batshuai - adam dk 9 da duşun altına girmiş gibiydi

Galatasaray'ın dördüncü yeni forması 4 Şubat tarihinden itibaren satış çıkacak. (Yakup Çınar)

Geri
Üst Alt