GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Resim

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

ıslanmdım
iyi degil

beyaz güzel
parçalı da güzel ama ortadaki çizgi olmasa direkt alınırmış yani müthiş olurmuş

bizim rengimiz turuncu mu

Parçalı ve beyazı beğendim. 3. Formanin da desen güzel ama gri renk biraz dede t-shirti gibi yapmis.

Siyah forma hariç güzel olmuş, beyaz favorim.

Tshirtler de fena durmuyor kalitesi iyiyse alınır.

Beyaz: Ben beyaz formaları çok aşırı beğenmem ama bu bir beyaz forma için mükemmel olmuş. Her detayı pozitif yansımış. Hem o beyaz kısımdaki doku deseni, hem sarı-kırmızı detaylar harika. 9,5/10 (Yarım puanı sadece beyaz forma pek sevmediğimden kişisel tercih olarak kırdım)

Siyah/Gri/Kırmızı: Ya aslında o çizgili fikir fena değil, renk uyumu da güzel ama dikey çizgilerdeki zikzak o tasarımın komple içine etmiş. Zaten inceli kalınlı biraz karmaşık bir dizayna o zikzağı ekleyince iyice göz yorar hale getirmiş. Baskı sırasında kumaş kaymış da baskı defolu çıkmış gibi duruyor. Bir de zikzağı reklamın olacağı en karışık yerde yapmışlar, hepten karman çorman olmuş o kısım. Birebir aynı renklerle, aynı çizgilerin zikzaksız dümdüz aşağı indiği bir tasarım olsa süper olmasa bile iyi olurdu. 3,5/10 (Tabi kesin konuşmak için görmek lazım ama mesela aynı formanın zikzaksız haline tahminen 7/10 verirdim)

Parçalı: Önce söylemeliyim ki, ben her sene çok klasik bir parçalının çıkmasını isteyenlerden değilim. Bence dönüşümlü olmalı. Bir sezon çok klasik, çok ince detaylarda (yani uzunca incelemeden farkını anlaması biraz zor olan) klasik bir parçalı, diğer sezon bu seneki gibi parçalı üzerine ekstra ve belirgin tasarım detayları eklenmiş değişik bir parçalı bana mantıklı geliyor. Yani bir sezon çok klasik, diğer sezon yepyeni modern bir parçalı gibi. Bu açıdan tasarımı da çok kötü bulmadım.

Bir de herkes ortadan geçen siyah çizgiye takmış malum. Elbette ilk bakışta biraz göze batıyor ama bence biraz göz alışınca o kadar kötü değil ve koldaki falan siyahlarla birlikte havası hoş sayılır AMA beni en çok rahatsız eden yakadaki siyah detayın ortadaki çizgiden kalın olması ve adeta steteskop gibi yarıda bitmesi. O siyah yaka şeridi az daha ince olmalıydı ve tüm yakayı sarmalıydı. Orta çizgiden kalın durması ve yarıda bitmesi göze hayli kötü görünüyor. 7/10

2008 den bu yana foruma üyeyim daha beğenilen forma görmedim her sene aynı muhabbeti 😂

Geri
Üst Alt