GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Formalar hoşuma gitti benim. Parçalının sarı-kırmızı renkleri güzel olmuş, beyaz forma gerçekten güzel, alternatif forma için de geçenlerde bir yorum okumuştum İcardi ye pazardan aldığın formayı giydirsen adamın üzerinde Gucci gibi duruyor diye gerçekten öyle

Beyaz formayı beğendim

1720102206937.webp

Şu formanın hakkı yendi bence. Aslan detayı çok güzeldi. Yıllardır bu şekilde bir forma beklerim. Üçüncü formada bu şekilde bir şey denenenilirdi.

foto çekimlerindeki topçulara bakınca myıs sonu gibi yapılmış çekimler EU tatiller başlamadan falan..

Beyaz fena değil gibi duruyor
parçalıdaki siyah bant beni direkt "alınmaz" a itiyor...

yani 5 yıldız takacaksak zaten forma harcamısını seneye bırakmak daha doğru benim şahsımda - almam için yeterli bir tasarım yok. şubatta çıkacak 4üncüyü bilmiyoruz tbai.

Kamp ürünlerinden destek veririz gibi.

ayrıca satışta pro forma yok isteyenler için.

Elit a kategori formaları buysa vay halimize. Ben tek beyaz olanı beğendim. Siyah şerit olmamış. Hele son formaya söyleyecek lafım yok.

Renkten ziyade detay güzeldi.

Maalesef o berbat sezon yüzünden hakkı yendi işte :)
çok basit açıkçası - çok çok çok daha iyileri yapılabilir.

bej renk ama sarı kırmızıyla hoş bir ton forma için ve 3üncü forma kafasında

yalan yok şu işlerde tarftara yarışmaya açmaları lazım. çok daha fazla fikir gelir.

Son formadaki Puma logosunu neden sari yaptiniz yaf ? Sirf yaka ve koldaki sari vurugusu icin mi ? Logomuz beyaz, sponsor beyaz, Puma sari :)

%101 polyesterdir muhtemelen - yani şu bizim futbolcuların serileri yapılmıştı - o kafadır ama dümdüz kumaş üstü baskı gibi.

hava almayan zararlı bir şey aslında kıyafet olarak. ama ekomoik durum için yan sanayi çakmalara gideceğine taraftar kullübe kazandırsın politikasında akıllıca iş.

%101 polyesterdir muhtemelen - yani şu bizim futbolcuların serileri yapılmıştı - o kafadır ama dümdüz kumaş üstü baskı gibi.

hava almayan zararlı bir şey aslında kıyafet olarak. ama ekomoik durum için yan sanayi çakmalara gideceğine taraftar kullübe kazandırsın politikasında akıllıca iş.
Her şeyi de biliyon ha

çok basit açıkçası - çok çok çok daha iyileri yapılabilir.

bej renk ama sarı kırmızıyla hoş bir ton forma için ve 3üncü forma kafasında

yalan yok şu işlerde tarftara yarışmaya açmaları lazım. çok daha fazla fikir gelir.
Elbette yapılabilir. Ama bence sezonki formalardan daha güzel bir forma. Ben zaten aslan detayında bahsediyordum renktaş. Aslan görmek istiyorum formanın üzerinde yav

yani parçalıdaki her detay siyah amblem hariç..

reklam ama beyaz ortadan geçen bant siyah olduğu için ... felaket iş ya

Kumaşı ve dokusu kaliteli olursa siyah formayı baya beğendim ben. Beyaz zaten güzel.
cidden mi yav - önceki haliyle daha iyi gibiydi

bu halinde çizgiler aşağı devam etmesi iyi anlamda ama zigzag ile patinaj gibi görüntü çok spesifik detay. genele hitap etmeyebilir

bide yakayıda full sarı yapsalarmış gene bari.

3ü arasında en çok satacak olan beyaz.

ama 3 lü set 1 milyon satmaz tahminimce o ekstra 50 M bonus için.

nusretı koymamıslar allahtan

şu formaları gorunce bunlar iyi geldi

Geri
Üst Alt