GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Linke tıkladım alayım diye, çocuk forması arkadan daha derli toplu duruyor.

Büyüklerinki saçma sapan bir görüntüsü var.

Kim tasarladı bunu böyle yamuk yumuk?

Kolay karar; beyaz alır geçerim.

Normalde parçalı severim; yetkim olsa parçalı formaya siyah detay eklenmesini tüzüğe madde eklemek suretiyle engellerdim. Diğer formayı da hiç beğenmedim, aşırı göz yorucu.
barış.webp

Bu formanın nesi yorucu üstad. Oldukça sade bir tasarım bana göre. Göz yorucu forma deyince Arsenalin şu forması geliyor benim aklıma;

Arsenal-Away-Kit-23-24-600x800.webp

Hayatımda böyle ucube bir tasarım görmedim. Tam bir fiyasko.

Ekran görüntüsü 2024-07-04 182051.webp

Ekli dosyayı görüntüle 250912

Bu formanın nesi yorucu üstad. Oldukça sade bir tasarım bana göre. Göz yorucu forma deyince Arsenalin şu forması geliyor benim aklıma;

Ekli dosyayı görüntüle 250913
Bir noktadan sonrası zevk meselesi tabii. Belki zamanla gözlerimiz alışır bir nebze. Parçalının yeri ayrı; siyah detay takıntım nedeniyle güncel modeli beğenmedim. Onun dışında tek renk ağırlıklı tasarımları severim genellikle; seneye düz kırmızı çıkarsa onu tercih ederim gibi veya güzel bir gri-füme.

Ben 3. formayı beğendim açıkçası.

Yakadaki sarı detay olmamış bir tek bence.

Parçalı forma ve beyaz forma Zehra Güneş ve Burcü Özberk gibiler 😍😍😍

Ben cok begendim. Bazi taraftarlarimizin da ben begenmesine ragmen begenmedim diyerek dikkat cekmeye calistigini dusunuyorum. On numara forma olmus hele su cancanli olan. Giy dugunune git :)

Parcali fena degil.

Beyaz cok basit. Hic sevmedim. Su beyaz forma olayindan ciksak artik. Bir tane bile iyi beyaz formamiz olmadi.

Siyah cok güzel. Favorim.

adada forma şaraplanması.

sdadasdasd.jpeg

adaya insan getir götürden bezmiş göbüşlü ŞÜKRÜ BEY

hizmeti veren ŞÜKRÜ TUR

sdadasdasd.webp

işlevsiz 2. başkan geliyor motorda...

Kemerburgazda ufak tefek eksiklerimiz var dedi başkan az önce

Geri
Üst Alt