GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
1 milyon sayacı gösteriliyor - 1 saaat önce 10bin sattık dendi ama başkan beleş formayı alınca 999.999 oldu .

gene zamanlamada hata başkan...

mağazacılık tepesi adını bilmiyorum kayıp yere düştü...

sayaç iyi fikir GSSTORE sitesine koyulsa aslında 78 k forma kaldı diyelim millet gaza gelir alır falan.

Formanın ortasındaki siyah çizgi dursun ile facia sezon geliyor diye bağırıyor resmen.

beyaz forma güzel
puma olmasaydı alınıp giyilebilirmiş

Şu formaların reklamsız versiyonları da olmalı.
storelarda olabilr - genelde sen alırken basıyorlar çünkü (forma gelince sabahları hepsine basıp reyona koyun deniyor) - reklamsızı yakalanabilir mağazada. (büyüklerinde değilde ufak olanlarda)

Formaları beğendim özellikle beyaz olan sade ve şık sarı-kırmızı detaylar olması olumlu.
Kulp bulmak istersek 50 tane şey sayarız ama puma ilk sene için benden fazlasıyla geçer not aldı
Alternatif formanın ilk versiyonu daha çok hoşuma gitmişti bu da fena gözükmüyor.Zaten alternatif formanın aykırı olması herkese hitap etmemesi kadar doğal birşey yok.
Sahadaki duruşlarını herkes gibi merak ediyorum.

Ekran Resmi 2024-07-04 19.28.38.webp

suna bir logo çaksa dikişli , ne güzel olur :D

CL de icardi golleri çakıp başarı gelince hepimizin gözüne güzel gözükür bütün formalar

bu 1 milyon adet formada ki ekstra bonuş işi hangi kategori forma olursa olsun geçerli olur mu ??

hepsi lisanslı forma sonuçta

öyleyse youtube kanallarına para versinler biraz - onlarda hediye mediye diye abasın formalara falan.
O sadece bonus değil sonuçta bu formalarda payımız Nike'a göre çok fazla hani oradan da ciddi kazanıyoruz. Yoksa o 50 milyon euro ek bonus yoktur herhalde.

Geri
Üst Alt