- 31 Ağustos 2021
- 68.993
- 49.457
- 3.258
bencede - yakası sarı falan daha iyi gibiydi , ama aslı buymuş demekSon formanın eski hali daha güzelmiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede - yakası sarı falan daha iyi gibiydi , ama aslı buymuş demekSon formanın eski hali daha güzelmiş...
O sadece bonus değil sonuçta bu formalarda payımız Nike'a göre çok fazla hani oradan da ciddi kazanıyoruz. Yoksa o 50 milyon euro ek bonus yoktur herhalde.
Erden Timur'da anlatmıştı biliyorum ama bonus olarak denmemişti sanki. Puma ürünlerinden bize ne kalıyor acaba? Satılan fiyatın %30-35'mi? Yoksa karın üzerinden bir pay mı?ben öyle biliyorum ya - 1 milyon satarsan öyle bir bonus deniyordu hep galiba
vardı öyle bi muhabbet ya
onu hatırlamıyorumda net bonu gelir konusu gibi bir şey aklımda kaldı.Erden Timur'da anlatmıştı biliyorum ama bonus olarak denmemişti sanki. Puma ürünlerinden bize ne kalıyor acaba? Satılan fiyatın %30-35'mi? Yoksa karın üzerinden bir pay mı?
Nike'tan fazlaydı ama net ne kadardı bilmiyorum %35-40 diye gördüm sanki ne kadar doğru bilmem.1500 TL lik formlardan satılsa 1 milyon adet 1.5 milyar TL ciro yapar. Ortalama 3000 TL dersek 3 milyar TL ciro yapıyor. Diğer ürünlerle birlikte 3.5-4 milyar TL ciro yakalanabilir. Buradan % kaç Galatasaray a kar kalır acaba?
Belli hedeflerde ek prim vardır. 1 milyon gibi; tahminimceErden Timur'da anlatmıştı biliyorum ama bonus olarak denmemişti sanki. Puma ürünlerinden bize ne kalıyor acaba? Satılan fiyatın %30-35'mi? Yoksa karın üzerinden bir pay mı?
Ulan 1905 tane al bari yaw. Hüseyin Yücel bile 1903 aldı
Ulan 1905 tane al bari yaw. Hüseyin Yücel bile 1903 aldı
Abarttın sende şorta gerek yok lükse kaçarkombin toplam 10.000 TL - hatta üstü olabilir.
Tabi bir prim muhakkak vardır 500 binde vardır bir prim yine 1 milyon adette de vardır ama 50 milyon falan değildir herhalde. Geçen sezon 700 bin adet satmıştık bu sezon yine aynı adeti satsak bile karımız çok daha fazla olacak mesela Puma'da payımız çok daha fazla olduğu için. 500 bin adet satarsın örnek 2.5 milyon daha ek prim 1 milyon adet satarsan 4 milyon daha ek prim gibi bir şeydir herhalde.Belli hedeflerde ek prim vardır. 1 milyon gibi; tahminimce
uzun kollu anterman ceketi - gsstore fiyatı : 5kAbarttın sende şorta gerek yok lükse kaçar
Yağmurluk 2500+şapka 350+3000 forma =5850 bitti gitti