GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
başkan 3 kategorideki toplam forma dedi ama bence o ucuz forma işin dahilinde değildir.

yoksa ketenpereye getirirsin dediğin gibi - ya da ne bileyim o formanın max 300 K adedi falan sayılır eder mesela - 1 milyonun tamamı ucuzdan olamaz. tarihn en salak anlaşması olur :D

3000 çünkü Puma'nın avrupadaki forma satış fiyatı : 85 Euro

1 milyon 85 M Euro ederde bu nun ne kadarı bizim nekadarı pumaya gidiyor acaba - ya da olay 1 Milyon formaya ulaştığında 50 M euro kazanmış olma durumumuz mudur ?
Çok takip etmedim de DÖ bugün en çok 1500’lük formayı öne çıkarmış. Kar marjları aynıysa Puma için değişen bir şey olmaz bence

Ben hala 50 milyon ek prim olduğunu düşünmüyorum. Paylar dahil falandır o ekstra 5-7 milyon euro gibi bir şeydir belki.
Verdikleri 5 milyon garanti sponsorlukla birlikte oluşan paradır zaten. Anlaşmayı Erden Timur yapmasa ben de inanmazdım. 10-15 bile forma sponsorluğundan iyi para

Ortadaki siyah cigi olmasa gecrn seneden ne farki olur ki? Bence forma gayet guzel. Zaten gordukce alisiriz

Sanırım bundan alacağım
Ama biraz daha bekleyeceğim formalari daha net görmek için

Screenshot_20240704_233929_Chrome.jpg

Nike forma logosu

gs logo patch.jpg

Puma forma logosu

1000068469.jpg

Duz siyah antreman tshirt cok guzel. Ondan alirim bende Agustos'da gelince. Parcali belki, beyaz ben pek begenmiyorum anca kbu sefer nike tasarimlarina bakinca daha guzel olmus. Alternatif formayi ise begenmedim.

Yıldızlar yapıştırma duruyor yine.
Evet bir uyumsuzluk var gibi
Dikiş her türlü kalite açısından daha önde
Beyaz forma baya iyi, alırım diyordum. Ama umarım logo kısmı bu şekilde olmaz.
Biraz bekleyip renktaşların genel kanısı ve sipariş sonucu neyle karşılaştığını görüp ona göre karar vermek daha iyi olacak gibi.

Geri
Üst Alt