GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Evet bir uyumsuzluk var gibi
Dikiş her türlü kalite açısından daha önde
Beyaz forma baya iyi, alırım diyordum. Ama umarım logo kısmı bu şekilde olmaz.
Biraz bekleyip renktaşların genel kanısı ve sipariş sonucu neyle karşılaştığını görüp ona göre karar vermek daha iyi olacak gibi.
Ben de her türlü alacağım ama "Puma'nın yüksek para vermesinin sebebi formadaki üretim kalitesinden kısması" diyen biri vardı. Onu haklı çıkaran detaylar bunlar.

Beğendiğim bir set

Parçalı aşırı boktan
Beyaz gayet iyi
Alternatif değişik ve o kadar kötü değil

Beklentim çok düşüktü o yüzden memnunum bu setten

Fb'nin setinden daha başarılı bence bizim set.

dk 5 torreira

1720159786758.webp

şu herifler formada 6 motifi var dediklerinden beri sürekli aklıma geliyor - sinirim bozuldu.

senin değindiğin noktaya gelince - bugün yarın caddedeki store a bir gideceğim görmek için - gözle görüp feedback veririm.
yeni fark ettim
yine dalga konusu olduk

3 ayrı forma çıkacak dediler kalite açısından ama her yerde sadece 3000 TL olan satılıyor 1500 olan nerde futbolcuların giyeceği 6000 olan nerde yarım yarım işler yapıyorlar yine

Monaco'da yaşıyorsun galiba.
nike formalar bu kadar ucuz değildi diye hatırlıyorum. şu memleket şartları düşünülünce 1500 çok uçuk rakam değil. tavuk dürümün 150 olduğu yerde 1500 takım forması normal. tedarik sıkıntısı yasamayacaksak ulasırız bence o rakama. baktım da 1500lük formalar kalmamıs sitede. :d yapacağınız işe sıçayim sizin ya

nike formalar bu kadar ucuz değildi diye hatırlıyorum. şu memleket şartları düşünülünce 1500 çok uçuk rakam değil. tavuk dürümün 150 olduğu yerde 1500 takım forması normal. tedarik sıkıntısı yasamayacaksak ulasırız bence o rakama. baktım da 1500lük formalar kalmamıs sitede. :d yapacağınız işe sıçayim sizin ya
Yalnız kumaş kalitesi konusunda forma alan varsa bizi aydınlatırsa daha iyi olur. Yoksa 1500 TL çoğu alınan şeye göre uygun. Kalmayan 1500 formayı lansmana katılanlar show için stokları eritmis olabilirlermi

tek seferde 200 300 bin üret geç işte ya 50 bin forma üretip lansman yapıyorlar. sanki çürüyecek anasını satayim sezon içinde satarsın zaten kalanları.

Geri
Üst Alt