Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.583
- 20.611
- 1.848
Bu kadar saçma bir organizasyon yapılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamiyorum yani nasil akil edemiyor ortamda yildizlar ucusuyor.Rutbeni bileceksin çalsana be
30+ garantiCL ye direkt katıldık. Kaç para geldi şimdi?
30-35CL ye direkt katıldık. Kaç para geldi şimdi?
asıl kutlama kupayı alıncaKutlamalar sönük mü geçiyor bana mı öyle geldi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
19 benim de gelecek sene 4. yıldızı takacağım77 doğumluyum 19 şampiyonluk gormusum. Oğlumu Galatasaray 'li yaptim 2011 dogumlu 8 sampiyonluk gormus Allahim iyi ki GALATASARAY liyiz.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kutlama degil dostumRezalet bir kutlama var stadda. Saatlerce karanlık stadı izliyoruz. Oyuncular gözükmüyor. Kıytırık ışık şov izliyoruz 1 saattir. Bu ne amatörlüktür ya ? Şampiyonluk kutlamasını izleyelim diye oturduk sinirlerim yıprandı.
Gercek kutlama bu değilki renkdas mac sonu eglence gibi bisey buKutlamalar sönük mü geçiyor bana mı öyle geldi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni formatra 50 milyona yakın diyorlardı sanki para içinCL ye direkt katıldık. Kaç para geldi şimdi?
Biliyorum kutlama değil bu.. fakat en azından oyuncuları izleyeyebilelim. Kim nerede ne yapıyor belli değil. Karanlık stadı izliyoruz sadece. Kutlama olmasa bile en azından şampiyonluk maçı daha görkemli bir ortam hazırlanabilirdi.bu kutlama degil dostum