Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hırsızlar mı demişti yavHagi de vedasini Türkçe konuşarak yapmisti

ALLAHHHHHHMehmet Batuhan diye biri x te osimhen kalacak diye bir haber paylaştı. Kutlamalarda abisi ile konuşmuş güya.
Bence de kalacak ama çocuk yalan söylüyor aynı zamandaMehmet Batuhan Ağır: "Osimhen’in abisi Patrick Andrew Osimhen ile konuştum.
“Sence Osimhen hangi takıma gidecek?” diye sordum.
Güldü ve “Bence burada kalacak” dedi.
“Şaka mı yapıyorsun?” dedim.
“O burayı çok seviyor” dedi."
Ekli dosyayı görüntüle 288878
Bu İngilizce konuşamayan eleman mıydı Mourinho dalga geçmişti haniMehmet Batuhan Ağır: "Osimhen’in abisi Patrick Andrew Osimhen ile konuştum.
Daha dur bizim kupalar oradan oraya gsyiad ile 1 ay kutlamalar devam eder. En erken transfer 15 temmuz fln olur.Bu sefer bari hemen transfere odaklanın, kanal kanal YouTubeda gezip kendinizi övmek yerine
Kliptekiler trans bireydir.
İyi akşamlar.
Bu abi 40 milyonu duyduğu an silah zoruyla götürür gibi Osimhen'iMehmet Batuhan Ağır: "Osimhen’in abisi Patrick Andrew Osimhen ile konuştum.
BilmemBu İngilizce konuşamayan eleman mıydı Mourinho dalga geçmişti hani
Daha 40gun 40 gece kutlayacaklar. Sehir sehir gezecekler21 gündür şampiyonluk kutluyoruz umarım yetmiştir zira takımda topçu kalmadı sayın yönetim
Baska kufur isteyen bi arkadasimizMehmet Batuhan Ağır: "Osimhen’in abisi Patrick Andrew Osimhen ile konuştum.