Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 10.633
- 2.411
- 1.468
hiç transfer yapmayıp sadece kiralıklardan dönenlerden kaliteli olan oyuncuları ve mevcudiyeti korusak bile yine ligin en iyi takımıyız.
ancak fb'in mevcut başkanı seneye de kalırsa, futbol ortamı ne olur hayal edemiyorum.
gelecek sene ile alakalı en büyük kötü hisim bu konu ile ilgili.
Kesinlikle benim de. Seneye daha güçlü bir kadromuzun olacağını düşünüyorum. Ekonomik olarak daha iyi olacağız. Bb den çıkarsak bu tüm futbol iklimine sert bi tokat olacak. Çünkü ali hadsizi bunun sözünü 3 yıl sonrası için verirken biz bunu 3-5 ay içinde başarırsak müthiş bir hamle yapmış oluruz. ŞL ye kalırsak oradan da gelir elde edeceğiz. Bir de 5. yıldız konusu var. Onlar daha 4’ü takmadan biz 5’i takarsak büyük rezillik olacak.
Bunları biz görüyorsak o şerefsizler de görüyordur ve bu sefer bizi durdurmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardır. Bunun ucunda hiç abartmadan söylüyorum can kayıpları bile olabilir. Hakemler tff mhk falan buralarda ne tehditler ne şantajlar ne karalamalar olacak kimsenin ruhu duymayacak. Tam bir futbol terörü bekliyorum önümüzdeki sezon
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi