2024-25 Sezonunda Forma ve Ürün Satışından En Çok Para Kazanan Avrupa Kulüpleri

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
BİLGİ | Geçen sezon forma ve ürün satışından en çok gelir elde eden Avrupa kulüpleri. (via @Transfermarkt)

1000135015.webp

Bütçemizi gelirlerimizi maaş bonservis harcamalarımızı falan görünce aklıma Avrupa’daki aldığımız sonuçlar geliyor cinnet geçiriyorum

Vay be büyük başarı, helal olsun büyük Galatasaray taraftarı.

ManU kime ne satmış o kadar ilginç. Yıllardır şamp olamıyor ama hala çok iyi satış yapabiliyor.

Tjkya bak 34m gelir elde etmiş hayret

Hedefimiz sürekli ilk 10 da kalmak ve 7-8.sıralara yükselmek olmalı. Bu sıralama sadece gelir olarak değil imaj olarakta iyi bir şey çünkü.

Taraftar sayimiz belli nasil bu kadar gelir eldebiliyoruz ki? Tüm ülke galatasarayli diyecegim ama listede fener ve bjk de var.

bir de iyi ürünler satılsa ne olacak allah bilir

Bizim için normal ama Fenerbahçe'nin 69 milyonu çok şaşırtıcı.
100 dolar ortalama ile 1 milyon forma sattık ve GS Store mağazaları yağmalanıyor, ben bizim için en az 100 beklerdim ama bu da normal.
Anormal olan böyle bir listede TL ile alıyor olmamıza rağmen ilk 10'da olup Frankfurt'tan 5 yememiz.

Bunun dışında 1.000 dolar ortalama ile 40 bin küsür kombine satıyoruz, maç günü biletleri yine ortalama 100 dolar. Şu kulübü yönetememek imkansız ama bir şekilde yönetememeyi beceriyorlar.

store un kendi ürettiği ürünler afedersiniz ama bok gibi. tasarımcı kimse mahmutpaşada staj sonrası bize gelmiş gibi. en basitinden bi yağmurluğu bile günlük hayata uygun şık birşey yapamıyorlar.

bir de iyi ürünler satılsa ne olacak allah bilir

Ya hic sorma tisort sweatshirtler iyi gibiydi 1-2 yikamaya rengi atiyor formalar fena degil ama abartildigi kadar kalitesiz degil..
Bir Zahanin gecen yilki tisortu iyi cikti lanet herifin urununun rengi bile atmiyor hali sahada giydim en az 10 kez bir bok olmuyor 😂

Ya hic sorma tisort sweatshirtler iyi gibiydi 1-2 yikamaya rengi atiyor formalar fena degil ama abartildigi kadar kalitesiz degil..
Bir Zahanin gecen yilki tisortu iyi cikti lanet herifin urununun rengi bile atmiyor hali sahada giydim en az 10 kez bir bok olmuyor
Zahanın ahı var

Geri
Üst Alt