2024/25 UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Yapıldı

Adsız.webp

Keşke çekilme hakkı denen bir şey olsaydı, ben bir tane daha okan buruk'lu avrupa maçı izlemek görmek istemiyorum.

Şampiyonlar ligine gitseydi bu takım ve hocası, her tarafımız delik deşik olurdu. Belki de böylesi daha iyi

Kimin geldiğinin bir önemi yok. 2 ayaklı 11 topçusu olan fizikli herhangi bir sistem takımı bizi yener. Okan’la burada da madara oluruz

Kesinlikle Sampiyonlar Ligi takimi olmadigimiz ortada, cok uzulduk ama yapacak bir sey yok ortada gercekler var. Burda bir ust tura cikmak hedefimiz.

Oyun seviyemiz kesinlikle şampiyonlar ligine ait değil yani oraya gitsek tarihî fark yememe ihtimalimiz çok düşüktü. Avrupa ligi şuanlik iyidir. Prag, kopenhag ve yb'a elenen takıma sahibiz.

Okan denen hocamsı ile devam edilecek ise direkt olarak çekilelim katılmayalım.

Bu saatten sonra Galatasaray taraftarının gündemi Avrupa Ligi, Şampiyonluk falan değil derhal olağanüstü kongre ve yeni hoca arayışı olmalıdır. Gerisi lafı güzaf. Ha bu yönetim ve hoca ile devam edilecekse ben maç falan seyretmem zaten bu saatten sonra. Bu takımın harcının, çimentosunun Erden Timur olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Başkan da yönetim de hoca da Erden Timur olmadan kocaman birer hiçmiş. O vakit bu hiç olanlar gitsin ve derhal Erden Timur geri gelsin.

Burası eşekbahçe değil burası Galatasaray! Dün yoktur, bugün ve yarın vardır. Galatasaray diğer şikeci kardeşlerin arasından her şeye rağmen sıyrılabildiyse bu kültüründen dolayıdır. Bu camianın vasata tahammülü yoktur ki zaten olmamalı. Doğrusu da budur.

Bu saatten sonra bu hoca da bu yönetim de dikiş tutmaz. Bunu görmek için alim olmaya gerek yok.

Fb ile oynarsak bir ligde bir avrupada tokat manyagi yaparlar bizi

Yalniz lig usulü olduğu için son maclarda biz cikmayalim vs diye şikeciler maç satabilir. Bu lig olayı şikeye çok müsait. Kendi ülke takımı cikabilsin diye şike yapacak çok takim var

Geri
Üst Alt