2024/25 UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Yapıldı

Yalnız, artık CL'den takım gelemiyor, bu güzel. Ama biraz heveslensem, takımı düşünmem yetiyor.

FB ile aynı lig olabiliyor muyuz yeni sistemde, bu mümkün mü?

Demek ki transferle alakası yok
Bence uzaktan yakından alakası yok. Takımda herhangi bir kurgu güçlü bir oyun planı yok. Her oyuncumuz geriye gidiyor

Barış Alper bu takımın en iyi aseti diyoruz adam git gide vizyonsuz bir oyuncuya dönüştüğünü izliyoruz sezon başından beri

Torreira top kullanma konusunda çok geriye gitti

Mertens çok rahat yapabildiği işleri yapamaz hale geldi

Abdülkerim 2024 yılının başında bir sakatlık yaşadı daha hala düşüşünü seyrediyoruz

Muslera git gide ona olan güvenimizi kırıyor

İcardi kendini orta sahaya atmak zorunda kalıyor vs. vs.

Bizim şu kurgumuz içinde herhangi bir oyuncunun parlama ihtimali yok gibi geliyor bana. Tabii bu takımın hala transfere ihtiyacı var mesela Köhn kesinlikle bu seviyenin oyuncusu değil değişmesi gerekiyor ona olan tüm inancımı yitirdim. İkincisi Zaha meselesi artık tad kaçırıyor takımda kalacaksa oynasın gidecekse de yerine bir oyuncu alınsın Kerem i bu haliyle tek başına sol kanadı teslim edip oynamasını beklemek istemiyorum

Yalnız, artık CL'den takım gelemiyor, bu güzel. Ama biraz heveslensem, takımı düşünmem yetiyor.

FB ile aynı lig olabiliyor muyuz yeni sistemde, bu mümkün mü?
Roma, Man United, Porto, Ajax, Tottenham vs. Şampiyonlar liginden takım gelmese bile bir sürü büyük takım var yine Avrupa Liginde de

Bizim takım bu haliyle Konferans Liginde bile mücadele edemez

Şimdi oturup düşünüyorum da Allah korumuş bizi var ya Şampiyonlar Ligine gittiğimizi düşünsene şu takımla Real Madrid, City ile filan karşılaştığını yemin ediyorum 7-8 tane filan yerdik bu halimizle

Bu ve konferans ligi maçlarının hepsi perşembe mi olacak öyleyse lig maçlarının planlaması çok ilginç olur 5 takım birden perşembe maç yaparsa

Fb ve jk ile eşleşmeyek bari de tadımız kaçmasın. Galiba kaldırmışlar ülkeler arası eşleşmeme işini

bari cl'de rezil olsaydık, her şeyin üstüne burada rezil olacağız birde

Manchester United - Kızıl Yıldız - Galatasaray - Athletic Bilbao H Grubu :D Bize zor takımlar geleceğini biliyoz hep yav :D

A'dan Roma-Frankfurt
B'den Braga-Lyon
C'den Plezen-Ferencvaros
D'den Nice-Twente

Tahmin.

Geri
Üst Alt