- 22 Ağustos 2010
- 32.648
- 37.372
- 3.033
buradan da artık pavyona düşülüyorBurdan conferans ligine düsülüyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buradan da artık pavyona düşülüyorBurdan conferans ligine düsülüyor mu
tjk'in 36 takım içinde sadece elfsborg'dan fazla puanının olması :dd
Porto
Yeni sistemi bana ozet gecsene knk ben hala cozemedim mevzuyu. Sadece grup yok artik bunu biliyorum.Porto
Tottenham
R. Sociedad
Lyon
Ludogorets
Union SG
Twente
Nice
umarim bunlar cikar.
Rovans maci sistemi yok.Yeni sistemi bana ozet gecsene knk ben hala cozemedim mevzuyu. Sadece grup yok artik bunu biliyorum.
Bu saydigin takimalardan kac tanesi cikacak bize ve rovanslarla beraber kac mac yapacaz
Ait olduğumuz yer gibi durmaktaburadan da artık pavyona düşülüyor
buradaki format da mı cl ile aynı?
mesela 36 takımlı ligde, ilk 16 mı çıkıyor? bunlar birbirleri ile random mu eşleşiyor? 1. olmak ile 16. olmak arasında bir fark yok mu yani?
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin Yeni Formatı Hakkında Bilgilendirme
UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde gelecek sezondan itibaren format değişiyor. Takım sayısının üç kupada da 32’den 36’ya çıkması nedeniyle toplam takım sayısı 96’dan 108’e çıkacak. Takımlar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde 8 ayrı takımlar 4 içeride 4 dışarıda olmak...www.gscimbom.com.tr
9 ile 24 arasında şöyle fark var :Takımların oynayacağı sekizer maçın ardından sıralamadaki yerler belli olacak. İlk sekiz sıradaki takım, son 16 turunu garantileyecek.
9 ile 24'üncü sırada yer alan takımlar da son 16 turu için iki maçlı bir play-off oynayacak. Turnuvayı 25’inci veya daha alt sırada bitiren takımlar ise UEFA Avrupa Ligi'ne katılamadan elenecek.
Ligi 9 ile 16’ncı sırada bitiren takımlar eleme aşaması play-off kurasında seri başı olacak. Bu takımlar 17 ile 24’üncü sırada yer alan bir takımla karşılaşacak. Play-off turunda zafer elde eden takımlar, direkt son 16 turuna giden takımlarla eşleşecek.
Son 16 turundan itibaren maçlar mevcut sistemdeki gibi oynanacak. Final ise UEFA tarafından seçilen tarafsız bir sahada oynanacak.
1. ile 8. olmak arasında bir fark yok.
9. ile 16. olmak arasında bir fark yok.
17. ile 24. olmak arasında bir fark yok.
hatta seri başı işi bile çok önemli değil gibi. 9. ile 24. olmak arasında bile pek fark yok sanki.
onu biliyorum ama çok majör bir fark değil yani.9 ile 24 arasında şöyle fark var :
9-17 arası bitirenler seri başı oluyor
17-24 arasından gelen takımla eşleşiyor