Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
Bu arada bildiğim kadarıyla aynı ülke takımlarıda eşleşebiliyor yeni formatta. Yani fener veya turu geçerse Beşiktaş’la oynayabiliriz herhangi bir aşamada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, az da olsa birazcik CL havasi verir o yuzden herkes guclu rakiplerin cikmasini istemeli bana kalirsa iste Tottenham, Porto gibi takimlar olmali.En güçlü takımlar gelsin, sonu ne olur bilmem ama en azından kendimizi test edeceğimiz maçlar izleriz.
katılmıyorum.Aynen, az da olsa CL havasi verir o yuzden herkes guclu rakiplerin cikmasini istemeli bana kalirsa iste Tottenham, Porto gibi takimlar olmali.
Yine lokal dusunmekten bikmiyor musunuz? Her sene bunu diye diye Avrupa'dan gittikce uzaklasiyoruz sirf bu mantaliden dolayi.katılmıyorum.
esas fb'ye çıkmalı bu takımlar.
bu sene champ olmalıyız.
seneye direkt cl'ye gidiliyor.
bu düşüncene ana fikir olarak elbette katılıyorum ama ne yapalım?Yine lokal dusunmekten bikmiyor musunuz? Her sene bunu diye diye Avrupa'dan gittikce uzaklasiyoruz sirf bu mantaliden dolayi.
Ikinci olduk diyelim, yine CL'ye gidebiliriz en kotu eleme maclari yapacagiz. Basimizda dogru duzgun teknik direktor olsa hic biri problem olmaz. Illa direk gidelim diye lokal takim mantalitesinden cikmak gerek bu bize yakismiyor cunku.bu düşüncene ana fikir olarak katılıyorum ama ne yapalım?
şu an elimizde sadece lig kaldı ve seneye direkt garanti cl oynamak için, ligi champ bitirmeliyiz.
cl için 30 maçlık bir play-off'a dönüştü b.ktan ligimiz.
ikinci olmayı istedin şimdi sen de? lokal bir başarı değil mi bu da :dIkinci olduk diyelim, yine CL'ye gidebiliriz en kotu eleme maclari yapacagiz. Basimizda dogru duzgun teknik direktor olsa hic biri problem olmaz. Illa direk gidelim diye lokal takim mantalitesinden cikmak gerek bu bize yakismiyor cunku.
Aga anladim seni, ama bu sene lig diye diye her sene deja vu gormeye basladim.ikinci olmayı istedin şimdi sen de? lokal bir başarı değil mi bu da :d
ya seni anlıyorum dedim zaten. ama aynı frekansta buluşamıyoruz.
100 sene üst üste ligi süpürelim ama avrupada 0 çekelim kafasında değilim.
sadece bu sene ne yapıp edip ligi şamp bitirmeliyiz onu diyorum. belki de 15 yıl sonra falan şamp olan direkt cl'ye gidecek yahu. lokal başarı için değil, esas cl için istiyorum şampiyonluğu işte.
şöyle düşün, iki maç YB ile oynadık ya,
işte dandik türk takımlarına karşı 30 maç oynayıp cl'ye gideceğiz işte. 30 maçlık bir play off gibi düşün.
işte bu seneki lig şampiyonluğu her seneki gibi dejavu değil.Aga anladim seni, ama bu sene lig diye diye her sene deja vu gormeye basladim.
Okan geldi, bu sene lig onemli dendi ve sampiyon olduk (zaten ilk sene Avrupa'da yoktuk). Sonra CL'ye katildik, o zaman da dedik bu sene biraz tecrube kazanalim ama onceligimiz lig olmali.
Tekrar sampiyon olduk, simdi CL'de olmamiz gerekirken boktan bir takima elendik.
Avrupa Ligi bir CL degil elbet ama tekrar bu sene lig daha onemli deyince biz niye bu paralari harciyoruz o zaman? Sirf Fenerle sidik yarisi yapabilmek icin mi?
O zaman bu kadar pahali oyunculara da gerek yok. Ligde 3-4 takim haric gerisi hep gucsuz takimlar.
Bitti zaten o Avrupalılık hikayesi. Bir dönem aklı başında insanlar bir araya geldi bir takım kurdu ve bitti. Yakın dönemde bir daha olma ihtimali de yok.Yine lokal dusunmekten bikmiyor musunuz? Her sene bunu diye diye Avrupa'dan gittikce uzaklasiyoruz sirf bu mantaliden dolayi.
Her sene bu sene lig diyoruz, ya yeter zaten sampiyon oluyoruz Avrupa'da ilerleyemeyen bir Galatasaray'in lig basarisi her zaman yarim basari sayilir.
Iyice Fener gibi olmaya basladik.
Takım toparlayana kadar zayıf takımlar gelmeli. Şubattan sonra kim gelirse gelsin.Aynen, az da olsa birazcik CL havasi verir o yuzden herkes guclu rakiplerin cikmasini istemeli bana kalirsa iste Tottenham, Porto gibi takimlar olmali.
6 ay surecekse takimin toparlanmasi bos verelim bu sezonu.Takım toparlayana kadar zayıf takımlar gelmeli. Şubattan sonra kim gelirse gelsin.
Diger 4 takim?Tottenham, Real Sociedad, Galatasaray, Hoffenheim
Diger 4 takim?