- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
Bu da lig degil mi grup degil artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhalde kac sayfa bunu konusuyoruz yaBurdada mı format değişti?

Herhalde kac sayfa bunu konusuyoruz ya
CL gibi dusun.
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin Yeni Formatı Hakkında Bilgilendirme
UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde gelecek sezondan itibaren format değişiyor. Takım sayısının üç kupada da 32’den 36’ya çıkması nedeniyle toplam takım sayısı 96’dan 108’e çıkacak. Takımlar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde 8 ayrı takımlar 4 içeride 4 dışarıda olmak...www.gscimbom.com.tr
Çekinmek değil de şimdi Eylülde daha kötüyken Manu, Porto gelir de evimizde 3-4 atar giderse ortalık iyice karışır. Biraz yıpranmadan sonuca ihtiyacımız var bu süreçte, oyun toparlar yavaştan.6 ay surecekse takimin toparlanmasi bos verelim bu sezonu.
Zaten 8 ayri mac yapiyoruz, bu kadar da cekinmeye gerek yok kim gelirse gelsin.
Playoff sıralamasına düşenler bir maç ekstra oynuyor değil mi?
O kadar umrumda değil ki. 6 mağlubiyetten alağı almayız
Benzema avatarı ne alaka ha5 takımda Perşembe maç oynayacak rezil bir lig fikstürüde bizleri bekliyor bakalım nasıl sığdırabilecekler.

Ilk mesajda yazili detaylarFb ile bjk ile karsilasabiliyormuyuz
O kadar yıl kullandım yeni mi fark ettin.Benzema avatarı ne alaka ha![]()

Hayır şimdi değismene dedim yoksa birde don carlo var puro ictigi vsO kadar yıl kullandım yeni mi fark ettin.![]()

Özüme döneyim dedim.Hayır şimdi değismene dedim yoksa birde don carlo var puro ictigi vs![]()