2024/25 UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Yapıldı

umarım topla çok oynayan, güçlü takımlar gelir

bize "kolay" dediğimiz takımlar yaramıyor. Tottenham istiyorum ben

ilk 8'e girmemiz mümkün değil

şansımız yaver giderse gruptan çıkarız 20. falan olup

Rangers gelsin ilk torbadan. Diğerleri önemli değil. Zaten açıkçası çoğumuzun şevki de kaçmıştır Avrupayla ilgili

Uefa Avrupa Ligi de çok heyecan veriyor bana. Eskisinden çok daha prestijli ve iyi takımlar var çünkü. Manchester United, Tottenham, Roma, Porto başta olmak üzere. Biz de İcardi, Mertens, Barış, Kerem, Ziyech, Torreira, Gabriel Sara, Demirbay, Sanchez, Nelsson, Jelert ve Hermoso ile Jakobs hamleleriyle çok güçleneceğiz. Şanslı kura olsun puan kasalım.
InCollage_20240830_113755164.webp
InCollage_20240830_113713932.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pot 1: İç sahada Porto veya Lazio, dış sahada Slavia Prag
Pot 2: İç sahada Lyon, dış sahada Ferencvaros
Pot 3: İç sahada Malmö, dış sahada Ludogorets
Pot 4: İç sahada Athletic Bilbao, dış sahada Bükreş. Kura tahminlerim bunlar
20240830_112617.webp

Hadi bakalım şans bizimle olsun
20240830_135640.webp

Abi zor gelsin diyorsunuz da bize göre zor olmayan kim var harbiden sizce retorik olarak sormuyorum mesela harbiden kim ya ben bakıyorum Paok filan he iyi güzel der heralde çoğunlukta onlar bile taş gibi takım

Hiç umrumda değil valla heves bırakmadılar.

Kim gelirse gelsin nasılsa gruptan falan çıkamayacağız.

Zor gelsin de bizim kadayıflar ciddiye alıp da oynasın
Zor gelmesin bence çok pis bir manipüle ortamı oluştuyor bayern ve manu gibi, adamlar mahallenin abileri gibi alın topu oyalanın diye ayağımıza veriyorlar sonra 2 yıl boyunca koskoca bayern'e kök söktürdük diye geziyoruz buralarda. Şöyle östersuns ayarında bir kaç takım daha gelip haşat ettimi tertemiz kurtarırız geleceğimizi.

Roma- Lyon-nice cektik bile ziyeki de ajaxa gönderip onu da çekelim bakalım sorun oyuncularda mıydı

Bilgisayarın çektiği bir kura şike ihtimali kuvvetle muhtemel

Geri
Üst Alt