2024/25 UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Yapıldı

Valla ben tam tersi düşünüyorum zamanında Atletico Madrid Leverkusen gibi kuralar da geldi birtek 2012-13 de Braga ve Cluj geldiği grup iyiydi.
Bir Türk takımının çektiği en kolay ŞL grubu,bizim 2018-19'daki Porto-Schalke-Lokomotivli gruptu.Özellikle 1. torbada o kadar takım varken gittik Lokomotiv'i çekmiştik.

Kağıt üzerinde kolay kura ancak Galatasaray için kolay kura olmadığını Young Boys maçlarında anladık. Hiç öyle coşmaya, gaza gelmeye, yükselmeye gerek yok. Young Boys maçlarından sonra analize de gerek yok. Her maç ve her takım zor artık bizim için.

Okan buruk max 2 galibiyet 3 beraberlik bekliyorum.Kolay diye birsey yok.Taraftarla arasi kopan oyuncularla arasi kopan hoca basarili olamaz.

Young Boys maçlarından sonra Galatasaray'ın Avrupa'daki hiçbir maçında favori olacağını düşünmüyorum. Ne alırsak amenna demek lazım. Coşmaya gerek yok. Üzülürüz.

İsim olarak baba üstad. Şu takımdan banko 3 alirlar dedikleri mac yok. Sen en en kötü senaryoda 6 puan toplar elenirsin. Ama bunlar 0 bile cekebilir şans işi
ne bilim fener fark atmıştı hatırlıyorum - eskisi gibi değil ismen gibi geliyor.

ama önemi yok hem fenerhem bjk ligi önemsiyecek biz kötüyken özellikle...AVL umurlarında olmayacak.

bizim ilk 8 ihtimaline karşı maç bile bırakırlar

ne bilim fener fark atmıştı hatırlıyorum - eskisi gibi değil ismen gibi geliyor.

ama önemi yok hem fenerhem bjk ligi önemsiyecek biz kötüyken özellikle...AVL umurlarında olmayacak.

bizim ilk 8 ihtimaline karşı maç bile bırakırlar
Kendileri bilir iam special bok diye gezinmesin o zaman hocasi

Hepsi ilk mesaja eklendi.

Hayatla ilgili şevkim kaçtı diyebilirim şu an. Futbol dışı sebeplerim de var tabii.
Maçın ertesi sabahı kızımın ameliyatı vardı. Basit bir şey dişle ilgili ama işin içinde anestezi var ve sonuçta ameliyat. Hele de kız çocuğu, anlamışsındır psikolojiyi. Ona rağmen turu geçeceğiz diye aşırı bir mutluydum. Sonrasında gece 3'e kadar sinirden uyuyamadım. Vallahi hala toparlayamadım. Sosyal medyaya bile bakamıyorum ağız tadıyla.

İçerdeki Tottenham maçından 1 puan, Dinamo Kiev, Paok ve Elfsborg maçlarından mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Deplasmanda Ajax'dan 1 puan iyi olur, Alkmaar 1 veya 3 puan, Malmö ve RFS deplasmanlarını kesin kazanmamız gerekli. Güzel kura çektik.
20240830_144606.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce Tottenham ve Ajax ile hiç oynamadık buna sevindim. Tottenham ile içerde oynanacak maçı umarım kendimize geldikten sonra oynarız. Elfsborg ve RFS direkt 6 puan olmalı. Paok ve Kiev maçlarınıda evde kazanırız. Ajax ve Alkmaar deplasmanları ortada. ROAD TO BİLBAO
20240830_144924.webp

Avrupa Ligi eskisinden daha iyi demiştik. İçerde Tottenham çok sert ama keyifli olacak. İçerdeki PAOK, Dinamo Kiev ve Elfsborg maçlarını kazanırız. Ajax deplasmanı sert deplasman olur, Alkmaar dengeli olur, Malmö ve RFS'yi yeneriz diye düşünüyorum. Sonu Bilbao Finali olsun
20240830_145044.webp

Geri
Üst Alt