2024-25 uefa europa league draw simulator

Screenshot 2024-08-29 at 07-43-40 UEFA Europa League New Format Draw Simulator – Draw Simulator.webp

youtube-de-trendyol-reklami-cikinca-verilen-tepki_1939121.gif

Bu kadar olacağını beklemiyordum.

Lig olunca bu sene bir de burada tantana var, Fenerliler biz GS’nin önünde bitirdik, bak burada korunmuyorlar vs diye gezinirler. Şanslarına gider en kolay takımları seçerler, biz de en zor takımları

Simülasyon yeterince başarılı değil, hep aynı takımlar çıkıp duruyor. Galatasaray ve FB için denedim burada atanların çoğuna benzer çıktı.

Zaten ülke takımı, farklı durumlar nedeniyle her torbada 8 takımın 3-4’üyle eşleşebilir oluruz max

Ya keşke ligi şampiyon bitiren kupayı kazansa. Tüm takımlar kendi aralarında birer kez maç yapsa,

Çok güzel olurdu.

Lig olunca bu sene bir de burada tantana var, Fenerliler biz GS’nin önünde bitirdik, bak burada korunmuyorlar vs diye gezinirler. Şanslarına gider en kolay takımları seçerler, biz de en zor takımları

Simülasyon yeterince başarılı değil, hep aynı takımlar çıkıp duruyor. Galatasaray ve FB için denedim burada atanların çoğuna benzer çıktı.

Zaten ülke takımı, farklı durumlar nedeniyle her torbada 8 takımın 3-4’üyle eşleşebilir oluruz max
Bazi takimlarin daha cok rastlanmasi oranlarla alakali, yani bazi ulkeler var 3-4 takim gonderiyor buraya ve ayni ulkeden en fazla 2 takimla eslesebiliyorsun diye kurallar eklenince boyle seyler olusabiliyor.

Kolay zor rakiplerden kastin ne?

Ben sahsen isimli buyuk takimlar isterim, daha az bilinen ve kuzey takimlarini istemem. Hem fizikli oluyorlar hem bize ters geliyorlar

Oha lan bu takımlar ne uefa da genelde dandik olurdu olası eşleşmelere bir baktım da bizim işimiz burada bile yaş anlaşılan.

1724918804732.webp

Hangi torbada yer aldığımızın bir önemi kalmamış anladığım kadarıyla.

bir kac defa denedim Lyon, Bilbao, Ajax'in cikmasi olasi.

Geri
Üst Alt