2024 asgari ücreti

Abi asgari ücret oranı diğer maaşlara verilecek zamları da etkiliyor. Sen enflasyonun köyün delisi gibi davrandığı ortamda sadece enflasyon kadar zam verir ve hiç refah payı eklemezsen yolsuzluk, hırsızlık, dolandırıcılık gibi kötülükler yaygınlaştığı gibi tabanda artacak.
Enflasyon kadar değil yarısını verecek. Ekonomiyi zorlamayacak maaş artışı derken bundan bahsediyordu.

Valla önce mv ve bakanlık maaş ve giderlerini kıssın.
kısmak yetmez - politikacıları asgari ve memur maaşı aralığında tut bakalım ülkede koltuk sevdalısı - bağıran çağıran - boş boş alıntılarla gerilim yapanlar kalacak mı.

o zaman belki bu işi becerebilenler çıkar ortaya

kısmak yetmez - politikacıları asgari ve memur maaşı aralığında tut bakalım ülkede koltuk sevdalısı - bağıran çağıran - boş boş alıntılarla gerilim yapanlar kalacak mı.

o zaman belki bu işi becerebilenler çıkar ortaya
Mv lik gönüllülük esasında aslında. Maaş almamaları lazım

hadi diyelim işte "milletin vekili-temsilcisi" diye uğraşmasnıa karşılık takdirimiz olsun.

işini yaptığı sürece...
Vatan görevi yapmanın karşılığı olmaz. Halk seni sevmiş, güvenmiş. Bunun üzerinde daha büyük bir şey mi var? Para alıyor ve 2-3 sene mv olduğunda emekli oluyorsun yanında.

GBQuyxaXkAATR6S

Geçen hafta farklı iki esnafla konuştum biri nakliyeci biri market sahibi ikiside yılbaşından önce zam yaptık mecburuz diyorlar,yeni yıldaki maaş zamların göre yapilacak zam ayrı diyorlar ,Özetle bi bok düzelmez bu ülkede çünkü düzenler düzelmesini istemiyor

Geçen hafta farklı iki esnafla konuştum biri nakliyeci biri market sahibi ikiside yılbaşından önce zam yaptık mecburuz diyorlar,yeni yıldaki maaş zamların göre yapilacak zam ayrı diyorlar ,Özetle bi bok düzelmez bu ülkede çünkü düzenler düzelmesini istemiyor
Her esnaf aynı değil hocam. Benim peder evin dükkanın kirasını bile odeyemedim dedi. Ben de borç içindeyim ama yolladım bir şekilde.

Bu işin sonu 6. ayın sonunda Mehmet Şimşek'in görevden affını istemesi ile biter.

Yılda tek zam ile geçinilebilecek düzeyde bir şey yapabileceklerine inandırdığı için, olmadığında bu reisin bir bakışı ile olay biter.

Aralık ayındaki açlık sınırı açıklanmış 16.500 TL altında olması imkansız muhtemelen 16.500-17.000 aralığında olacak.

17 bin TL üstü yapacaklar herhalde. Zam yapmak için bekleyen milyonlarca firsatciya meydanı boş bırakacaklarını göre yone etkisi sıfır olan bir artış olacak. Zaten hali hazırda işveren bir kişiye en az iki işi yaptirirken, daha az işçi çok daha fazla sorumluluk ile carklarini dondurecekler

17 bin TL üstü yapacaklar herhalde. Zam yapmak için bekleyen milyonlarca firsatciya meydanı boş bırakacaklarını göre yone etkisi sıfır olan bir artış olacak. Zaten hali hazırda işveren bir kişiye en az iki işi yaptirirken, daha az işçi çok daha fazla sorumluluk ile carklarini dondurecekler
Yılda birkere yapacaklarsa 20 yapsinlar

Yılda birkere yapacaklarsa 20 yapsinlar
Yinede fark etmiyor. Aşırı zamlar ile iki aya erir o para. Ayrıca özel sektör ürettiği ürüne zam yaptığı halde, işçi maliyetlerini öne sürerek kendilerince bir çok önlem alacak. Bizdeki mesele paranın çok olmasından daha büyük. Çözebilecek akılda hükümette yok gibi

Geri
Üst Alt