Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
gerek yok abi onlara da kızı oğlu bakıyor zaten.55 yaş üstüne muhakkak yapılmalı ama 43 yaşında emekli olanlara tabii zam verilmeyebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerek yok abi onlara da kızı oğlu bakıyor zaten.55 yaş üstüne muhakkak yapılmalı ama 43 yaşında emekli olanlara tabii zam verilmeyebilir.
Emekliler ölsün mü yav bu nasıl lafgerek yok abi onlara da kızı oğlu bakıyor zaten.
hayır abi çoluğu çocuğu baksın. biz devlete vergi veriyoruz onlar emekli maaşına yatırıyor. devlet nasıl büyüyecekEmekliler ölsün mü yav bu nasıl laf![]()
Rakamlar tam beklediğim gibi geldi asıl olay bundan sonra başlıyor Ocak 2025'e kadar zorlu geçecek Mayıs-Haziran gibi enflasyon yavaşlasa bile maaşlar için sıkıntılı olacak en azından 2024'ün 2. yarısı ekonomik olarak zor geçer mutlaka kemer sıkmak gerekiyor.Her dönem açlık sınırının biraz üstüne rakamı çıkarıyorlar maaş zamları eski düzene dönüp senede 1 kez yapılacağı için 17.000 yaparlar.
Emekliler köyune dönsün diye yorumladim Emrahımhayır abi çoluğu çocuğu baksın. biz devlete vergi veriyoruz onlar emekli maaşına yatırıyor. devlet nasıl büyüyecek
hayır ya bizim örf adetimizde anne babaya bakmak lazım.Emekliler köyune dönsün diye yorumladim Emrahım
ampır ampır konuşma. kudüs düşüp, kayınçon ile evlenseydin daha mı iyiydi?Faiz arttırman gerekirken karşı çık şov yap faizleri düşür harlanan ateşin üstüne benzin dök dahada alevlendir.
O da yetmez mi maaşlara %100'e yakın zam senelik yerine 6'ay da bir yap enflasyonu iyice harla bir daha benzin dök.
Bu da mı yetmedi sıkılaşma politikasına geçmen gerekirken seçim uğruna 2 milyon kişiyi EYT'den faydalandır.
Bugün bu kadar rezil noktadaysak hükümete yazar birkaç yıl sonra 2028 seçimlerinden önce çıkar enflasyonu biz düşürdük kimse yapamazdı diye milletin aklıyla dalga geçmeye kalkar.
Emrahımm çok haklısın fakat devletin bir şeyleri hesap ederken olaya bu şekilde yaklaşmaması gerekiyor. Genel dünya görüşü bu aşılama olayları vs. artan nüfusün önüne geçme noktasında gözden ilk çıkarılan emekliler gibi duruyor.hayır ya bizim örf adetimizde anne babaya bakmak lazım.
İşin kötü tarafı bu hükümetle baş edebilecek 1 tane bile muhalefet olmaması kendimizi boşa üzülüyoruz.ampır ampır konuşma. kudüs düşüp, kayınçon ile evlenseydin daha mı iyiydi?
ben ironi yapiyon sandim bas baya ciddi yazdin galibahayır abi çoluğu çocuğu baksın. biz devlete vergi veriyoruz onlar emekli maaşına yatırıyor. devlet nasıl büyüyecek
Devletimin yanındayımben ironi yapiyon sandim bas baya ciddi yazdin galibakafam karisti ciddi mi degil mi.
peder emekli miOy verdiği reis halleder emekliyi ağlamaya gerek yok
peder emekli mi
Evetpeder emekli mi
Lenin ve Stalin den sonra sosyalizm i hayatta tutan tek kişi