Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.221
- 25.796
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2027 yilina kadar dogru politikalar uygulanirsa anca kapanirEvrenimmm sence NAS ta açılan gediği kaç yılda kapatırız?
Bir şeyi de bilmem be adamBenim tahminime göre 2024 asgari ücret;
Brüt: 20.016,00 TL
Net: 17.013,60 TL olacaktır.
bence fiyatlama konusunda çok başarılı hatta fazla başarılı taşıyor.5 yıldır ülke kendini fiyatlayamadı ya inanılmaz bir şey
nebati ile damat saolsun.
asgar(insanların geliri) %50 artarken neden her şey daha fazla oranda zamlanıyorun cevabı bu işteMaaş bazında öyle ama işletme maliyetini de kendi içinde değerlendirirsen daha da artıyor. 27-28k bandına değer muhtemelen.
Tesisin yatırım maliyeti de asgari ücrete göre artıyor.
11 lira fazla söylemişsin bilemedinBir şeyi de bilmem be adam![]()
olur mu abicim ya -" gözlerdeki parıltı"dan tut - "10 15 liralar olacakmış ya" havalarıyla ekonomi yönettiler - yatırımcı para döngüsü bilmem ne derken çoktan belli aralıkta kalmış olamlıydık.bence fiyatlama konusunda çok başarılı hatta fazla başarılı taşıyor.
bunun içine patron tarafını katmamış zaten. Bu sadece işçinin brüt olarak kazancını yazmış; o patronun verdiği vergiler filan yokMaaş bazında öyle ama işletme maliyetini de kendi içinde değerlendirirsen daha da artıyor. 27-28k bandına değer muhtemelen.
Tesisin yatırım maliyeti de asgari ücrete göre artıyor.
bu ay maaşımın yarısı bankaya yarısı devlete 1 pakette sigara parası bana kaldıVallaha kurumsalim ben, asgari ücret artış oranı ne işe uygularım diyen işverenleri %49 a davet ediyorum. Ayrıca asgari ücretin vergi dışı kalması kaldırılıp, azdan az coktan daha çok vergi kesintisi oranlarida yeniden düzenlenmeli. 6. Aydan sonra kol gibi kesinti ödemek koyuyor.
5bin kusur TL net kesinti oldu bende de mesai yapamıyoruz. Aldığımız bazı günlük tüketim ürünlerine utanmasalar saatlik zamlar yapicaklar, belkide yapıyorlar. Birde bunlarında vergisinide ödüyoruz. Allah İstanbul İzmir vb metro sehirlerelde yasiyanlara güç kuvvet versin.bu ay maaşımın yarısı bankaya yarısı devlete 1 pakette sigara parası bana kaldı
geçen ay 2500 primim + 16 saat fazla mesaim vardı.5bin kusur TL net kesinti oldu bende de mesai yapamıyoruz. Aldığımız bazı günlük tüketim ürünlerine utanmasalar saatlik zamlar yapicaklar, belkide yapıyorlar. Birde bunlarında vergisinide ödüyoruz. Allah İstanbul İzmir vb metro sehirlerelde yasiyanlara güç kuvvet versin.
Borduronu hesapla bazen hata yapılıyor. En azından bana iki kez oldu. Şimdi her ay hesaplıyorum.geçen ay 2500 primim + 16 saat fazla mesaim vardı.
aldığım maaş ağustostaki netimden sadece 1000tl fazlaydı.