2024 Copa América Takip Başlığı

Brezilya - Kolombiya maçı başlamak üzere.

İy 1 gol iy1.5 üst ms üst ms 3.5 üst 20k bağladık kesin 0-0 biter. 😂

Davin oğlan yine attı ama ofsayt

Davinson’un golü santimle ofsayt sayılmadı. Sanki ofsaytı onun arkasındaki adam için çaldılar gibi. Yazık oldu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şuna bak yaw. Koskoca Brezilya kendi sahasinda defans yapiyor. Sanirsin Almanya veya Fransa ile oynuyorlar. Grup lideri bile degiller. Yine de ileri cikip top yapamiyprlar. Puh.

Davinson Sanchez için Kolombiya

Torreira ve Muslerasız Uruguay'a yazıklar olsun

3.5 milyon nüfusu olan uruguaya bak adamlar 14 kez amerika şampiyonu olmuş 2 kez dünya şampiyonu.

acaba o bölgede genetik bir şey mi, biraz kuzeyi brezilya, güneyi arjantin. o 3 bölgede büyülü bir şey var. iyi oyuncular çıkıyor

Ben böyle boktan bir kupa görmedim. Gruptan çıkıyorsun ceyrek finale tamam onu anladik ama neden ulan tekrardan kendi grubumdaki adamla eşleşme şansım oluyor. C1-D2 eslesiyor D1-C2 sonra tekrar yenenler eslesiyor var mi bunun mantıklı açıklaması. Bir yola Brezilya bir yola Arjantin koyalim final öncesi eslesmesinler kafası mı bu? Kolombiya lider bitirdi, panamayi geçerse tekrar Brezilya ile eslescek var mi mantığı bunun ya?

valla nelsson - sancehz tandemi dışında düşünemiyorum mevcut kadromuzda

apokerim son 2 ayıyla banko yedek.

şakasız emin bile daha denenir modda apodan - hiç hoşnut değilim.

kopa amerika nın gerçeliliği yoktur, bir düzmecedir,

diyebiliriz

Sanchez isteyen 50 milyonu masanın üzerine koysun kardeşim.

Ben böyle boktan bir kupa görmedim. Gruptan çıkıyorsun ceyrek finale tamam onu anladik ama neden ulan tekrardan kendi grubumdaki adamla eşleşme şansım oluyor. C1-D2 eslesiyor D1-C2 sonra tekrar yenenler eslesiyor var mi bunun mantıklı açıklaması. Bir yola Brezilya bir yola Arjantin koyalim final öncesi eslesmesinler kafası mı bu? Kolombiya lider bitirdi, panamayi geçerse tekrar Brezilya ile eslescek var mi mantığı bunun ya?

Ben se dün aynı şeyi dedim babama. Çok saçma. Çapraz eşleşme yapmaları lazımdı bence.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt