- 2 Nisan 2012
- 40.223
- 19.882
- 2.548
balonzilya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayesinde kalmışlar yarı finale, kötü kaleci olduğundan emin miyizBir ara sivassporda oynayan poşet kaleci sergio rochet uruguay'ın kalesini koruyor bu kadar düşmüşmü bunlar yav![]()
Sivastayken poşetin tekiydi diye hatırlıyorum admirim maçı tam izleyemedim sızmışımKolombiya en iyi takım hüviyetinde şu ana dek
Sayesinde kalmışlar yarı finale, kötü kaleci olduğundan emin miyiz
Beraberlik bankoydu.şöyle 2-2 3-3lük gollü bir beraberlik izleyelim lan.
0-0a bağlamayın
Muradim hala cayir cayir3 babayı bir tarafa koymuşlar diğer tarafta hobbit ekvatorla kanadayla afganistanla oynayarak final yapacak. Şike yok aynen he.
kolombiya'nın yanında saf tutalımArjantin 2018den yılından beri totalde 2 kez yenilmiş biri Suudi Arabistandı zaten, muhtemelen çok kompakt bir takımlar hala.
Yine de finalde Kolombiya’ya karşı şansları 50-50
kolombiyalıyız doğuştankolombiya'nın yanında saf tutalım
Yok arjantinin bağırından koptukkolombiyalıyız doğuştan
Arjantin'in grupta oynadığı takımların turnuva ağacının diğer tarafına atılmamasının tek mantıklı açıklaması war mı? Fener'e yapılsa fikstür şikesi diye benden önce sen yazarsın.Muradim hala cayir cayir
Ne 2 turnuvasi yaw dunya kupasinda brezilya hirvatlara elenmese brezilya-hollanda-fransa eleyerek alacaklardi kupayi bu mu kolay agacArjantin'in grupta oynadığı takımların turnuva ağacının diğer tarafına atılmamasının tek mantıklı açıklaması war mı? Fener'e yapılsa fikstür şikesi diye benden önce sen yazarsın.
Bariz Messi'nin önünü açıyorlar 2 turnuvadır.
Brezilya gelseydi zor derdim zaten ama Hırvatlar geldi. Hırvatları biz bile altımıza aldık grubun yüzde 60'ını Kuntz ile geçirmemize rağmen üstelik. Euro'da da sıçtılar. Bunların jenerasyonu da düşüşte tıpkı Belçika ve Hollanda gibi.Ne 2 turnuvasi yaw dunya kupasinda brezilya hirvatlara elenmese brezilya-hollanda-fransa eleyerek alacaklardi kupayi bu mu kolay agac
Bu senekini takip bile etmiyom ztn alsa da almasa da onemi yok
Sanslilar diyebiliriz de ayarlanmis onu acilmis demek vs haksizlik olur bnc.Brezilya gelseydi zor derdim zaten ama Hırvatlar geldi. Hırvatları biz bile altımıza aldık grubun yüzde 60'ını Kuntz ile geçirmemize rağmen üstelik. Euro'da da sıçtılar. Bunların jenerasyonu da düşüşte tıpkı Belçika ve Hollanda gibi.
Hollanda 2016'da bizim Euro eleme grubunda 4. olup turnuvaya bile gidememişti. 2018 Dünya Kupası'nı kaçırdılar. Sneijder-Robben-van Persie bıraktığından beri düşüşteler. Montella uyumasa bunları da paketliyorduk. En önemli hücum opsiyonu Weghorst olan takımı büyütmemek lazım. Arkada 3 tane atletik adamları war başka da bir numaraları yok. Orta sahaları herhangi bir adam dolu.
Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Brezilya gibi kallavi ekiplerden sadece Fransa ile oynadılar. O maç için bir şey demiyorum sadece.
Dünya Kupası'na hadi neyse diyecem de Copa America'da yaptıkları hokkabazlığı şikeyle açıklayabiliyorum ancak.Sanslilar diyebiliriz de ayarlanmis onu acilmis demek vs haksizlik olur bnc.
Mesela fransa da ingiltere disinda tirt takimlarla oynadi finale kadar hep. Fas süprüz yapmasa ispanya yahut portekizle oynicaklardi