2024 Copa América Takip Başlığı

Stadamı gittin reis
Yok yaw TV'den bakiyom. Oradaki gibi sansur olmadigi icin butun kepazelikleri acimadan gosteriyorlar
1000008856.webp

Bu yine hiçbir şey zamanında daha dar yerlerde çok turnike patlatmışlığımız var.

Bu yine hiçbir şey zamanında daha dar yerlerde çok turnike patlatmışlığımız var.

Medeniyetsizlik...

Fransa - Belcika macinda hersey on numara organize edilmsiti.. Tum bildirimler, yardimci calisanlar her yerdeydiler.. Aracimizi otoparka birakip koltugumuza gitmek (ki otopark ile stad arasinda baya bir yurume koymuslar) buna ragmen 20dk surmedi. Tum kapilari (2 guvenlik noktasi) yaklasik 2dk surede gectik bekleme olmadi. Bir de ben stada gec girdim Dusseldorf'ta. Maca 40dk vardi bilet kontrolune geldigimde. Is bilmezlik, medeniyetsizlik, ne derseniz diyebilirsiniz su goruntulere.

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

Benim anlamadığım bu stada herkes aynı anda gelip mi girmeye çalışıyor nasıl bu kadar büyük izdiham oluyor.

Benim anlamadığım bu stada herkes aynı anda gelip mi girmeye çalışıyor nasıl bu kadar büyük izdiham oluyor.
Bilet fiyatlari iki bin dolardan basliyo. Kolombiyanin, Arjantinin gocmenleri nasil versin bu paralari? Adam biletini telefondan tarattirirken bi baskasi bacaklarinin arasindan alttan geciyor.

Tete’yi messiye vaftiz ettirmek için geç mi kaldık yav

Geri
Üst Alt