2024 Süper Lig Yayın İhalesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iktidara yakın kimselerce alınırsa evlere korsan baskınları yapılmaya başlanır.

Bu yeni formatlar meselesi boşuna açılmadı. Play-off falan da kurtarmaz da işte, mesele çok daha fazla derbi oynatabilmek veya da Galatasaray - Fenerbahçe maçı diyelim.

Ha şu var yıllardır söylerim, kulüplerimiz satılmalı. Günün birinde ya kendi kendine ya da devlet eliyle bu işin gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Yol yakınken bu atılımı yapmak, eğer sağlam bir yatırımcı bulunabilirse yakın döneme yetişmesi anlamında, hem tesis hem de idari bakımından daha oturmuş bir yapı sağlanmış olur diye düşünmekteyim.

Anlamiyorum
Hem high profile futbol istiyorsunuz
Ayni zamanda sifresiz mac istiyorsunuz
Parasi olan da gelmesin

Mantiginizi anlayamiyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ihtimal vermiyorum ama olur da bu sene Fener şampiyon olursa bir daha bu pis bu kirli bu şaibeli bu şikeli ligi izlemem.

İhaleyi kim alır bilmiyorum ama stadyumlarda iyi zemin şartı koydurmaları lazım

Kayserispor - İstanbulspor maçına bakayım dedim patates ekseler en azından oyuncularına para öderlerdi

Göztepe maçına bakıyorum 2. ligde kusursuz bir zeminle oynuyorlar sahipleri Rasmus Ankersen olmasa Türk biri olsaydı muhtemelen rezalet bir zeminde top oynayacaklardı.

Fenere yatacak çöp takımları besleyecez diye para kalmıyor ki. Bir platform olmalı. Herkes o platform üzerinden kendi sahasında maçları satmalı. Öyle paylaştırma, şampiyonluk, galibiyet primi falan yok. Ne satarsan senin. Batsın bu fenerin leş arka bahçeleri.

50 milyon ne? Hic satmayin daha iyi. Ne pay düsecek sanki külüp basi. Git kendi maclarini pazarla veya yayinla daha cok kazanirsin.

Siyaset Araplara sattırmıyorsa Portekiz modeline geçmeliyiz

Büyükler havuzdan çıkıp kendileri satmalı. Yetti artık bu uydu takımlar

Genel olarak futbolda Portekiz modeline geçsek çok iyi olacak ztn

Onlar da Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacakları dönem reform yapmışlar. Bizde de fırsat kapıda

Saran bu sefer alır.

Acun banko girer bu ihaleye.

Ama Saran alır gibi.

Trt alsın bedava yayınlasın. 22 yıldır muhaliflerden haraç kesip, iktidar partisi borazancılığı yapıyorlar. Saçma sapan dönem dizileri yayınlayacaklarına maç yayınlasınlar reklamdan bu parayı çıkarırlar.

TRT yeni sezonu alsın lig sonuncusunun maç tekrarını bile izlerim o derece.

muhtemelen yarıştığı diğerleri farklı lig maçlarınada para verdiği/vereceği için trt sadece Lig oldaklı iyi bir teklif yapmış olabilir.

hiç dert değil valla Avrupa ve lig aynı platformda olduğu sürece bu devirde şikayet etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt